Persones meravelloses de diferents països

He de dir que ha sigut una experiència única, estic molt contenta amb els monitors, i amb la gent que m’envoltava, he tingut molt bona relació amb tots i si no entenia alguna cosa, m’ajudaven a entendre-la.

He conegut a persones meravelloses de diferents països, amb diferents cultures i diferents maneres de veure les coses, compartint gustos tant musicals com de menjar, m’he emportat una gran amistat que espero no perdre.

  A les festes on hi ajudàvem hi estava còmoda perquè em sentia bé ajudant en lo que fos necessari, sempre amb els companys, ens ho vam passar bé, no semblava un voluntariat, semblava com unes vacances amb un ambient totalment diferent, amb una mica d’esforç per fer coses per a que la gent gaudís de les festes de Beja Na Rua i dels cants d’un grup de nois en el que nosaltres vam participar en un projecte per la cançó “Beja merece” per mostrar als avis i nens de Beja.

He après moltes coses, no sabia l’esforç que hi ha darrere les festes patronals, darrere els esdeveniments que hi ha a tot el món, ara ho se per que he pogut viure l’experiència d’ajudar i veure-ho. A més, vaig guanyar experiència amb l’anglès, doncs era l’idioma en que tots ens comunicàvem i gràcies a la pràctica de 3 setmanes, ara se comprendre i comunicar-me una mica millor en anglès.

El treball en equip i les ganes d’ajudar van ser genials.  

Hem tingut temps lliure per visites altres llocs, guiats pels nostres monitors, ens cuidaven i es preocupaven per que tots estiguérem bé tant en la estància com en qualsevol lloc.

Estic molt agraïda per tot el que heu fet per nosaltres, tant a l’equip de Autonomia e Descoberta com a Catalunya Voluntària per aquesta gran oportunitat, moltes gràcies per tot!

Elisabet.