Amb la implementació de l’CES (Cos Europeu de Solidaritat), arriben les novetats del programa. La nova guia està a les nostres mans des de principis de maig, i us volem presentar algunes de les novetats.

Com ja sabreu molt/es de vosaltres, el Servei de Voluntariat Europeu, abans de el programa Erasmus+, s’ha independitzat i ha passat a dir-se CES (Cos Europeu de Solidaritat). Aquest nou programa, a part d’incloure els voluntariats que coneixíem fins ara (l’individual de curta i llarga durada), ha arribat amb diferents novetats.

Novetats de CES:

Voluntariats d’equip

Voluntariats de curta durada, que es fan amb més de dues persones, i que tenen com a característica que es desenvolupen en grups de diferents països. A part de la característica de més participants, té com a novetat que es pot repetir més d’una vegada.

Projectes de solidaritat

Si tens un grup d’amics o amiguess, esteu involucrades en algun projecte local, i voleu una mica de suport (tant econòmic com personal), aquest seria l’ideal per a això. Aquests projectes permeten a grups locals rebre suport per implementar projectes en marxa. Consulta a les entitats!

Voluntariats In Country: Novetat!

El nou programa permet fer projectes de voluntariat de curta i llarga durada a nivell nacional. Sempre amb un component europeu per no perdre els objectius del programa, però amb la possibilitat de quedar-se a prop.

Les entitats ja estem treballant en omplir els nous formularis, participant a formacions de l’Agència Nacional Espanyola i desenvolupant nous projectes per garantir que cada jove trobi l’oportunitat que més s’adapti a les seves necessitats.

Per a més novetats i informació, sempre pots contactar amb nosaltres a través de l’electrònica info@catalunyavoluntaria.cat, o seguir-nos a instagram: @catvoluntaria

No t’ho perdis!