“No esperava que em canviés tant la vida!”

Les meves primeres impressions sobre l’EVS són que et poden canviar la vida totalment i canviar-te a tu com a persona. En un moment de dubte en la meva vida sense saber que fer exactament després de finalitzar els meus estudis en ciències de la mar, vaig trobar de casualitat per part del meu cosí, informació sobre l’EVS i no ho vaig dubtar ni un moment i vaig començar a buscar un projecte, i gràcies a Fundació Catalunya Voluntària i en concret, gràcies a la Lorena, vaig trobar aquest projecte a Romania per fer una cosa molt diferent al que estava acostumat. Sabia que seria una gran experiència personal i un repte i així ha estat. I estic encantat és una experiència molt enriquidora on adquireixes habilitats de tota mena, entre les que jo més valoro: la millora del meu anglès o l’enriquiment per part d’altres cultures diferents.

Convisc amb gent de diferents països dels quals he après moltes coses i treballem ajudant a una organització realitzant diferents tasques com promoure l’EVS, treballar amb nens, fer classes d’espanyol, tant a voluntaris com a qualsevol persona interessada, i realitzem gran varietat d’activitats d’aprenentatge personal amb els altres voluntaris/es.

Aquesta experiència  la recomanaria a tothom, a mi m’ha ajudat personalment i trobes a gent increïble i fas amistats per sempre. I no m’oblido de la gran oportunitat que et dóna per viatjar tant durant el projecte com estic segur, posteriorment.

Espero que la meva experiència animi a altres persones a fer un EVS i els ajudi.

Salutacions,

David