Una de les millors experiències de la meva vida

Barcelona, Gener 2018

Ara just farà pràcticament 1 any que un amic em va parlar sobre el que era un EVS, era totalment desconegut per a mi, però sense pensar-ho massa em vaig animar a anar a una reunió a la FCV, (Vaig pensar… “Realment no perds res per escoltar, ves!”). Doncs bé, dit i fet vaig  anar i només acabar la reunió tenia clar que era una cosa feta a mida per mi, i el més important, arribava en un moment de la meva vida en el qual podia fer-ho (ja que cert és, que no sempre tens aquesta disponibilitat, per les raons que siguin).

Sense pensar-ho massa, em vaig tirar a la piscina, i sense donar-me compte, un mes després estava en un avió de camí a Turquia.
Sé que totes les coses que us diré ara sonen a tòpic, sonen a que m’han obligat a escriure-ho…

Però no, aquest EVS ha sigut probablement una de les millors experiències de la meva vida.

He  millorat molt com a persona, he millorat a nivell laboral, he millorat molt el meu anglès, he conegut moltíssima gent interessant i tinc amics per tota Europa, he viatjat, i fins i tot he trobat l’amor…

Què més puc demanar? Doncs l’únic que m’agradaria és que aquestes línees, serveixin per més gent indecisa com jo, i pugueu gaudir d’aquesta gran experiència que ha canviat per complet la meva vida.

Evidentment, també hi ha hagut algun moment dur, enyorança a família i amics… Però la balança esta totalment decantada per lo positiu, comparat amb aquestes petites coses negatives.

Trobeu un projecte amb el que us sentiu identificats i cregueu que podeu aportar i no perdeu temps, teniu fins els 30 anys!

Moltes gràcies a la FCV per brindar-me aquesta oportunitat i molts ànims en aquesta gran tasca que feu.

Feliços 10 anys i per molts més!

Alex.