Els començaments tendeixen a ser durs. El meu definitivament no ho és! Barcelona em va impressionar des del primer moment per la seva energia i la bellesa tant dels llocs de culte com dels carrers perduts. Vaig trobar que deambular és un nou hobby meu, ja que no em puc resistir a descobrir la impressionant arquitectura de la ciutat.

Des del principi em va agradar l’energia i la vitalitat de la cultura. Des del matí fins a la nit, els carrers són plens, les persones de qualsevol edat semblen estar realment perseguint la seva vida social i gaudint de la companyia dels altres. Sense esmentar tots els gossos amigables, ben cuidats i sense corretja! M’he trobat amb molta amabilitat i obertura, em desafio lingüísticament, faig coses creatives i interessants com a voluntària i estic emocionada per tot el que ha de succeir aquest any!