La meva experiència a Szczecin dins del programa EVS

L’any 2015 vaig tenir l’oportunitat de participar en el programa de multikulti (3)Servei Voluntariat Europeu en el marc del programa Erasmus+, com a voluntària de curta durada, durant 2 mesos, juliol i agost.

El projecte Cultural “MultiKulti” organitzat per l’organització d’acollidora Stowarzyszenie POLITES consistia en donar suport lúdic, educatiu i social a nens de 6 a 13 anys durant les vacances d’estiu. Érem 10 voluntaris de diferents països d’Europa. multikulti (1)Cada voluntari s’encarregava de més o menys 10 nens. Havíem d’organitzar jocs de diferents països, així com col·laborar en un menjador escolar, donant suport als nens que hi assistien.

Va ser una experiència molt enriquidora perquè vaig conèixer molts joves de països com Portugal, Romania, Itàlia, Hongria i Espanya, companys amb els quals vaig treballar molt i vaig tenir una relació positiva i intensa. multikulti (2)Tant l’equip coordinador com els voluntaris eren persones molt implicades en la feina que realitzaven. També cal destacar la bona organització del país que ens va rebre i per últim ressaltar com de gratificant ha estat treballar amb nens.

És per tot això que recomano a qualsevol jove que participi en projectes d’aquest tipus son realment fantàstics.

Boga Mañas