La meva experiència EVS: un francès més a Barcelona

Hola, sóc la Jade, la voluntària francesa de la Fundació Catalunya Voluntària. Durant 10 mesos vaig ajudar a la FCV a promoure la mobilitat internacional per als joves catalans, creant continguts digitals, materials promocionals i organitzant tallers. Avui és el meu últim dia a l’oficina de la FCV.

La primera raó per la qual vaig voler fer un SVE va ser anar-me a l’estranger experimentant un altre país. Però també, per demostrar-me que era prou valenta i forta abandonant la meva zona de confort.

Porto 291 dies a Barcelona. 291 dies no són res en una vida humana. Però per a mi tenen un fort significat: emocions, trobades, aventures i desafiaments. Les meves tasques em van ensenyar molt sobre les ONG, projectes europeus, mobilitat de joves i vaig desenvolupar les meves habilitats professionals i d’idiomes. No obstant això, el meu EVS, per sobre de tot, ha obert la meva ment.

Em vaig adonar que Europa no només és França, Alemanya i Anglaterra. És molt més que això. Vaig conèixer a molta gent interessant i divertida durant el on-arrival i mid-term, de països en els quals abans no estava interessada. Ara, tinc amics repartits pertot arreu i estic molt emocionada de poder-los visitar descobrint la seva llar i la seva cultura.

També vaig aprendre sobre mi mateixa. Sóc capaç de fer coses quan realment vull i sóc més hàbil del que pensava. Per exemple, he pogut proposar idees útils a l’equip, les he realitzat i les he aconseguit pel meu compte.

No només ho vaig passar bé a Barcelona. De fet, també em vaig sentir molt deprimida, trobant a faltar casa meva o ansiosa per moltes raons. Encara que mai em vaig rendir. Ara sé que demanar ajuda no significa que sigui dèbil, doncs m’ajuda a millorar. També vaig aprendre sobre els meus límits, especialment sobre la meva ansietat i, per cert, em sento més forta.

Hi ha moltes raons per les quals vaig gaudir del SVE i crec que és una oportunitat molt maca de la qual tots els joves haurien de beneficiar-se. Finalment, si vols saber més sobre això, el meu millor consell seria: atreveix-te i veuràs per tu mateix 😉

Gràcies FCV! <3

Comments are closed.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies