Hola!
Sóc l’Ana i vull explicar-vos la meva experiència en la formació “Gaming for learning. Exploring gamification in youth work” a Kobuleti (Geòrgia) del 7 al 15 de juny del 2022. Durant la formació hem coincidit diversos països: Armènia, Bulgària, Estònia, Geòrgia, Moldava, Ucraïna i Espanya.

En aquests dies ens van ensenyar conceptes teòrics a tenir en compte en la creació de nous jocs des d’un punt educatiu no formal i vam jugar i provar moltes propostes diferents. Per això, hi ha tres paraules que m’han acompanyat d’inici a fi: aprenentatge, curiositat i connexions.

He tingut l’oportunitat d’aprendre d’uns i altres, d’intercanviar coneixements i punts de vista diversos que han permès que fluís la creativitat i creéssim noves estratègies i recursos que podré incorporar en el meu dia a dia. Per tant, puc afirmar que he complert amb les expectatives prèvies. La gent sempre fa que les experiències valguin la pena. Afortunada jo de poder compartir temps, coneixements i riures amb grans professionals amb un bagatge extraordinari.

Tanmateix, Geòrgia m’ha donat l’oportunitat de descobrir i gaudir d’una nova cultura. El seu exquisit menjar, adelitar-me de la tradició del seu sopar (“supra”) i dels brindis amb històries inspiradores i el seu ball tradicional m’ha deixat bocabadada. Geòrgia em farà tornar. De fet, esdevindran col·laboracions futures.