Internship Gianna (1)Fa poc temps que vaig acabar les meves pràctiques a la Fundació Catalunya Voluntària. Va ser la meva primera experiència laboral a l’estranger i vaig tornar a casa amb moltes idees i impressions noves.

Les pràctiques formaven part del Màster “Educació Intercultural, Migració i Plurilingualidad” que estic duent a  terme a Alemanya i ha estat una experiència important per les meves decisions sobre el meu futur laboral.

Internship Gianna (3)A la Fundació vaig treballar en el sector de comunicació i vaig participar en diferents esdeveniments com la trobada”Be Youth Worker Today” o esdeveniments per a presentar el Servei Voluntari Europeu. Aquests esdeveniments van ser especialment interessants pel contacte amb altres organitzacions i els seus responsables i, especialment, amb joves interessats en les possibilitats que ofereix la FCV.

Al final de les pràctiques vaig tenir la possibilitat de dur a terme el meu propi taller. Internship Gianna (4)Puc dir que vaig descobrir una part important dels meus interessos personals. L’ambient a la Fundació em va encantar, va ser molt familiar i agradable. Aquesta ambient em va ajudar a sentir-me benvinguda des del primer dia. A més vaig guanyar les experiències de treballar i viure a Barcelona i a l’estranger i, viure la importància del treball en una ONG a nivell internacional.

Gràcies per aquesta oportunitat a tot l’equip! 🙂

Gianna