Hola, sóc l’Alice, d’Estònia, i sóc voluntària a la Fundació Catalunya Voluntària (FCV). Ha passat gairebé un mes des de la meva arribada a Barcelona. He d’admetre que venir d’un país tan petit com Estònia i mudar-me a una ciutat gran com Barcelona era un pensament una mica intimidatori, però al mateix temps molt emocionant.

Com molts altres voluntaris que estan fent el seu voluntariat, també jo vaig tenir aquests pensaments com: estic a l’altura d’aquest desafiament? I ara, després d’aquestes poques setmanes que  porto aquí, començo ja a acostumar-me al meu nou entorn i cada dia estic descobrint moltes coses noves i interessants. Per descomptat, encara em queden d’altres moltes per experimentar i aprendre en aquesta ciutat amb tanta cultura, història i vida. A més a més, ja he començat a aprendre català i gaudeixo molt en les meves classes. Espero aprendre molt durant el meu curs i que durant el meu voluntariat europeu a Barcelona tingui moltes oportunitats per practicar.

Sento que, tot i que només he estat vivint aquí per molt poc temps, en formar part de la Fundació Catalunya Voluntària he tingut ja l’oportunitat d’aprendre tantes coses. És per això que espero que durant el meu temps aquí tingui la possibilitat de contribuir molt a la feina que realitza la Fundacióalhora que estigui constantment aprenent i desenvolupant noves habilitats i coneixements.

Així doncs, per concloure, el meu primer mes aquí a Barcelona ha passat molt de pressa  i ha implicat un munt de noves experiències divertides. Per exemple, conèixer persones interessants o descobrir els llocs més bonics i històrics d’aquesta magnífica ciutat.

Estic molt emocionada d’esbrinar quines sopreses i noves aventures succeiran durant el meu voluntariat europeu!

Alice – Voluntària europea a la FCV