Ja som a Pesaro!

El grup de participants del programa de pràctiques TLN Mobilicat a Itàlia ja ha arribat al que serà el seu destí els propers tres mesos: La ciutat italiana de Pesaro.

Amb les maletes ben carregades, es van trobar tots i totes a l’aeroport d’El Prat per iniciar el viatge. El Sergio, com a mentor del grup ha sigut l’encarregat d’acompanyar-los durant el trajecte d’anada. Després d’un llarg trajecte en avió, en bus, en tren i en cotxe, finalment van poder instal·lar-se en els seus apartaments.

A l’endemà, el grup va poder conèixer l’entitat d’acollida durant el programa, l’Associazione Vicolocorto, que farà de suport als participants durant la seva estada a Pesaro. Després d’una càlida acollida, van tenir un primer contacte amb la ciutat acompanyats per Virginia de Vicolocorto i qui serà la mentora d’acollida.

D’aquesta manera, ja es troben preparant-se per a les pràctiques professionals que de seguida comencaran. Aquesta experència els servirà per aquirir experiència laboral real en relació als seus interessos professionals, amb l’afegit de que serà una experiència de mobilitat internacional i podràn aprendre i practicar la llèngua italiana.

El Raül i el Rodrigo desenvoluparàn tasques de màrqueting en empreses i el Marc farà de suport administratiu en una altra. La Marina treballarà al sector turístic en un hotel. El Carlos, apassionat per l’esport, treballarà en un modern gimnàs. La Stephani serà monitora de campaments a un club de vela. L’Anna i la Ingrid organitzaran esdeveniments en un establiment a la platja, i la Sonia i la Andrea crearàn contingut audiovisual per diferents projectes.

Aquest programa està cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i pel Fons Social Europeu (FSE) i proporciona l’oportunitat de tenir una experiència professional real i al mateix temps promoure la mobilitat internacional dels i les joves. El programa té l’objectiu de millorar l’ocupabilitat dels participants mitjançant el desenvolupament de competències clau, habilitats interculturals i afegir experiència professional.