El nostre projecte “Spread the Game” continua! Aquesta vegada a Celje (Eslovènia) organitzada pel nostre soci MCC -Celje Youth Center.

Tot i que l’equip Mediterrani va haver de suportar la freda tardor de Celje, això no va impedir que els participants gaudissin de diferents activitats a la ciutat. Conèixer millor les instal·lacions i les activitats que organitza el mateix Centre: centre juvenil, alberg, oficines, zona d’estudi, etc. Ens van presentar la gimcana de l’alberg MCC, com a exemple de gamificació per descobrir la ciutat.

Una conclusió conjunta que tots els participants van tenir va ser la dificultat per trobar eines, jocs i aplicacions que siguin inclusives, accessibles i siguin fàcils de trobar. Com a lliçó comuna, tots els exemples de gamificació que es van presentar semblaven millorar les activitats regulars i tenir un filtre inclusiu per al treball realitzat.

Durant la durada del projecte, vam visitar el Techno Park, un museu de ciències on vam poder trobar diferents exemples d’aprenentatge mitjançant activitats i jocs, en lloc de treball teòric. Amb la informació recopilada, presentem diferents mètodes i maneres d’aplicar la gamificació a l’educació.

El projecte ens va donar l’oportunitat de treballar en equip, conèixer-nos, debatre la inclusió i les diferències entre cada país i redefinir el camí per als propers passos.