Formació “Natural Elements”

El passat mes d’abril vaig tenir la sort d’assistir a la formació per a formadors “Natural Elements” a Geòrgia.

Allà vaig conèixer a uns formadors excepcionals dels que vaig aprendre un munt d’eines d’educació no formal en entorns naturals per al treball amb joves. Les quals ja he començat a fer servir en les meves activitats amb grups i penso seguir fent servir en futurs projectes.

A més, gràcies a aquesta experiència, vaig trobar una connexió molt més profunda amb la naturalesa i ganes de seguir explorant aquesta connexió i els beneficis que pot portar en el meu dia a dia.

El millor de tot, és que gràcies a aquesta formació i l’espai que ens van oferir per aplicar les eines apreses, he començat a confiar més en les meves habilitats com a formadora i estic molt motivada per continuar aprenent i convertir-me en una formadora professional.

Cristina.