Formació “Natural Elements”

El passat mes d’abril vaig tenir la sort d’assistir a la formació per a formadors “Natural Elements” a Geòrgia.

Allà vaig conèixer a uns formadors excepcionals dels que vaig aprendre un munt d’eines d’educació no formal en entorns naturals per al treball amb joves. Les quals ja he començat a fer servir en les meves activitats amb grups i penso seguir fent servir en futurs projectes.

A més, gràcies a aquesta experiència, vaig trobar una connexió molt més profunda amb la naturalesa i ganes de seguir explorant aquesta connexió i els beneficis que pot portar en el meu dia a dia.

El millor de tot, és que gràcies a aquesta formació i l’espai que ens van oferir per aplicar les eines apreses, he començat a confiar més en les meves habilitats com a formadora i estic molt motivada per continuar aprenent i convertir-me en una formadora professional.

Cristina.

Comments are closed.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies