FENT S’APREN

La FCV es plau d’informar que ha rebut suport per dur a terme tallers en centres públics d’ensenyament de secundària de 3 ciutats de la província de Barcelona, per ensenyar els/les estudiants a realitzar CAMPANYES, enteses com una eina de participació, de solidaritat i de lluita per la millora de la comunitat en la qual es viu.

La FCV crea, d’aquesta manera, una acció formativa innovadora per tal de compartir la seva experiència al llarg de prop de dues dècades realitzant accions d’incidència pública i de transformació social, fent servir una metodologia no reglada i els aprenentatges de l’ educació per la pau per tal d’encoratjar a adolescents a ser els/les protagonistes de tots els elements de les seves pròpies campanyes.

Els/les estudiants de 3r i 4t de la ESO que participin en els tallers, en el primer trimestre del curs, a la tardor del 2021, tindran l’oportunitat d’entendre millor què és una campanya fent-ne una per sí mateixos, seguint tots els passos lògics pet tal de crear quelcom nou i diferent, amb un impacte en el seu entorn.

El projecte està liderat per la FCV en col·laboració amb 3 centres d’ensenyament, de Terrassa, de Vilanova i la Geltrú i de Barcelona i podrà realitzar-se gràcies a un petita subvenció rebuda per part de l’Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona (línea d’ Igualtat de gènere, interculturalitat i convivència).

Si vols rebre més informació sobre l’activitat o tens qualsevol pregunta, envia’ns un email a tallers@catalunyavoluntaria.cat