Principalment, m’agradaria donar les gràcies per haver estat candidata d’aquesta gran oportunitat i gaudir d’aquesta magnífica experiència. Seguidament, dir que aquesta formació la recomano a tothom, especialment a aquelles persones interessades en la poesia, literatura, biblioteràpia i persones que treballin amb nens, ja que realment, amb aquesta aventura he après moltíssimes coses que m’han fet que la Paula del present sigui diferent de la del passat.

La vivència a Kysak ha fet que reprengués nous hàbits, els quals tenia apartats des de feia anys, com llegir i escriure. Vaig portar dos llibres, ja que m’ho van demanar com a material, i vaig arribar de tornada a casa meva havent-me acabat aquests llibres. Totes les activitats relacionades amb l’escriptura, la lectura i l’escolta de llibres i tot el que això engloba, m’han ajudat i ensenyant nous coneixements en els quals puc fer en la meva vida quotidiana com en propers projectes. També vam fer meditació, cosa que voldria haver fet fa anys però que per manca de temps mai no ho havia dut a terme.

Després, també vaig aprendre molt de tots els meus companys i amics, tenen molta saviesa i tot i que el meu anglès no és perfecte sempre m’ajudaven en tot. Dir que m’emporto molt bones persones d’aquesta experiència i que aviat Iris i Benjamin ens veurem a Luxemburg per Nadal, ja que hi hem quedat per tornar-nos a veure.

L’única cosa que va ser difícil d’aquesta experiència és  el menjar,  ja que no estic acostumada a menjar vegetarià. 8 dies menjant menjar vegetarià de vegades era una mica esgotador, però vaig menjar els dos fuets que em vaig portar de casa y no en va quedar cap viu jajaja.

Finalment, tornar a donar les gràcies i espero poder viure moltes experiències i aprendre molt a la vida com ho he fet aquests 8 dies.

PD: A continuació visualitzareu algunes de les imatges que vaig fer a l’estada a Eslovàquia.

Paula Rodríguez García