Hola a tothom,

Abans de començar a explicar com va ser el meu viatge de 9 mesos EVS Eramus +, m’agradaria presentar-me. Em dic Alp, sóc de Turquia i tinc 23 anys. Tenia 22 anys quan vaig fer de voluntari, vaig celebrar el meu 23è aniversari a Barcelona amb tots els membres de la FCV 😊

  

He de dir que aquesta ha estat la meva primera experiència a l’estranger, la meva primera vegada en una cultura totalment diferent, amb diferents idiomes, tradicions, religió, etc. i, per ser sincer, abans no era pas un noi gaire viatger o aventurer 😀

Fins i tot a la meva ciutat, no viatjava a llocs històrics ni anava a gaudir de la natura. Eren aspectes que no m’interessaven especialment perquè hi vivia dins, però quan vaig sentir que tindria una oportunitat com aquesta, d’estar a Barcelona i descobrir un món totalment nou, només vaig poder dir que sí. Encara recordo el meu últim dia abans de volar a BCN, el meu cap no parava de dir: “D’acord, va ser una decisió equivocada. Hauria d’apagar tots els meus dispositius i desaparèixer de la realitat!”, però no ho vaig fer, i estic molt content d’haver pres aquesta decisió. Les paraules no són suficients per explicar els meus sentiments, perquè és una cosa que cal experimentar i viure per un mateix, amb les teves pròpies regles. Vaig conèixer molta gent d’arreu del món (de fet, de prop de 30 països). Vaig aprendre’n molt: com vivien, històries fascinants sobre els seus països, etc. Aquesta sempre serà la millor part, ja que realment em va obrir a descobrir i a viatjar, coses amb les quals abans no em sentía còmode. I em vaig adonar del poc que sabia de coses sobre les que pensaba que controlava.

Va ser una gran oportunitat per millorar el meu anglès, les meves habilitats d’edició (sóc estudiant de fotografia a Antalya i vaig venir aquí com a videògraf), i de millora propia; i vaig conèixer gent molt maca. Estic molt content d’haver conegut aquelles ànimes tan boniques i amables, i sempre recordaré aquest viatge tan especial.

Com he dit, he conegut molta gent de tot el món, hauré de visitar-los ^^

Fins la propera! Que tingueu un bon dia tots!

Alp Karabulut

Voluntari FCV