Estimats futurs voluntaris/es!

Hola, futur/a voluntari/a! Em dic Carolina, tinc 29 anys i sóc de Barcelona. Des de l’abril fins al novembre de 2019, he participat en un projecte d’EVS a Lituània.

Durant aquests sis mesos he sigut voluntària al Parc Regional de Kauno Marios, a la ciutat de Kaunas. Vaig estudiar Ciències Ambientals i buscava una oportunitat per a treballar en un parc natural i alhora viure i conèixer un país completament diferent del meu.

Si estàs pensant a fer un voluntariat, et diria que sens dubte agafis la teva oportunitat. És una aventura que t’omple de confiança, t’apropa a moltes persones de cultures diferents de la teva i també et pot ajudar a obtenir experiència relacionada amb els teus estudis o en activitats completament diferents si el que busques és un canvi.

Però el que és segur és que de cap manera et deixa indiferent, ja que es una experiència completa en tots els sentits que t’ajuda a reflexionar en l’àmbit personal i a veure i valorar la teva vida, entorn, i cultura des d’una altra perspectiva

Carolina Rosell