Ja ha començat la fase de pràctiques dels participants del primer i segon flux del TLN Mobilicat 2023!

El passat dia 3 i 24 d’abril, els joves participants van iniciar la segona fase del programa TLN Mobilicat, la fase de pràctiques professionals a l’estranger. Aquest cop amb destinació Amarante (Portugal) i Marsella (França), respectivament.

Els joves estan neguitosos però amb moltíssima energia per tal de començar aquesta nova etapa de creixement tan personal com professional als diferents països de destí. Els primers dies han estat molt intensos, ja que han conegut a diversos voluntaris i treballadores de les organitzacions sòcies (Aventura Marao Clube a Amarante i Eurocircle a Marsella). Aquestes primeres setmanes són crucials per tal de generar bons vincles que repercutiran de manera positiva al llarg de la seva estada.

Durant aquestes catorze setmanes que tenen per endavant, les persones participants, duran a terme pràctiques professionals en empreses i entitats sense ànim de lucre relacionades amb els seus estudis. Les joves estan molt il·lusionades i senten aquesta possibilitat com una gran oportunitat per tal d’aprendre una nova cultura i manera de fer, per relacionar-se amb joves de cultures diferents i per a complimentar el seu currículum amb la finalitat de millorar la seva inserció laboral un cop tornin al país d’origen.

Volem donar les gràcies a les nostres companyes d’Aventura Marao Clube i Eurocircle per la ben entesa i la facilitat amb què ens hem pogut coordinar al llarg d’aquests darrers mesos. El treball en xarxa que sorgeix en aquest programa és la clau de l’èxit.

Des de la Fundació Catalunya Voluntària els hi desitgem una estada profitosa i que espremin cada segon de l’experiència. Ens veiem a la tornada!