El taller ‘Aprèn a llegir entre línies i més enllà’

La Fundació Catalunya Voluntària us convida a participar en el taller ‘Aprèn a llegir entre línies i més enllà, activitat que té lloc el proper 29 de juny a la Casa del Mar (C/Albareda 1-13) de Barcelona, de 16:00 a 19:00.

L’activitat, com el seu nom indica, ens servirà per identificar algunes de les estratègies de manipulació que empren els mitjans de comunicació,tant físics com digitals i per reflexionar sobre el poder i el paper que juguen els mitjans. Analitzarem el paper que tothom pot jugar com a destinataris, transmissors i, també, creadors  de continguts.

El taller té com objectius desenvolupar el pensament crític i fixar-nos en les eines que més poden ajudar-nos a interpretar els mitjans.

Si vols dedicar una tarda a debatre i reflexionar al voltant dels mitjans de comunicació, t’animem a omplir aquesta fitxa d’inscripció en línia.

L’activitat, en format presencial, està oberta a totes les persones majors de 16 anys que tinguin interès en participar. A causa del nombre limitat de places us encoratgem a omplir la fitxa d’inscripció el més aviat possible. 

Per a qualsevol informació complementària, podeu enviar un correu electrònic a tallers@catalunyavoluntaria.cat

L’activitat forma part del projecte de cooperació estratègica per l’innovació  KA2 ‘Mainstreaming Media Literacy and Thinking Competences in Youth Work’, el resultat del qual serà crear un manual de formació per a treballadors juvenils que recull diferents teories i eines enfocades en l’ identificació, desenvolupament i reconeixement de les competències de pensament i d’alfabetització mediàtica. L’activitat compta amb el suport del programa Erasmus + de la Comissió Europea. 

Enllaç a la fitxa de registre.