Estem aquí, al final d’aquest viatge. Encara no me puc creure que tot hagi passat tan ràpid i lent alhora. Han transcorregut 9 mesos increïbles, difícils, amb baixades, meravellosos, a vegades frustrants, però en la major part feliços i suggeridors. Ja no sóc la mateixa que va arribar a Barcelona el setembre del 2016.

Vaig arribar a la expectativa més gran,  quelcom increïble, tenint en compte que no esdevé sovint i que la meva era tan grossa e imprecisa que fins i tot no estava segura de que funcionés. Seré completament honesta: endevinar allò que volia fer relacionat amb la meva carrera professional i la meva vida era una expectativa prou gran. Ja havia trobat la resposta o al menys el seu principi. Vaig adonar-me que m’agradava la educació no reglada i la creativitat que exigeix transmetre missatges importants. D’aquesta manera, en fer SVE en la FCV he tingut l’oportunitat de provar-me a mi mateixa en el terreny de l’assessorament i em sento molt agraïda ja que m’ha donat confiança en mi mateixa i motivació per continuar la meva formació en aquest àmbit.

sve-aleks (1)En el decurs d’aquest camí he conegut molta gent interessant i suggeridora, amb qui espero mantenir el contacte durant un temps llarguíssim. He après una mica de català i he millorat el meu espanyol, he passejat pels mercats i a ballar cada cap de setmana, m’he emportat el pícnic als parques més bonics de Barcelona, he trobat el que m’agrada i el que no, he conegut on comença i on acaba el meu confort, he millorat i he continuat definint  els meus propis límits. He après a controlar el meus conflictes i a no defugir d’ ells, i m’ he enamorat de la consolidació de la pau i de la educació per la pau.

“Fes-ho, avança, però estiguis preparat per treballar las teves pròpies pors, límits, bloquejos mentals, prejudicis, expectatives i actituds!”. Aquest és l’únic consell que us dono a aquells que estiguin pensants en fer SVE. Perquè el mes important d’ un SVE es com decideixes canviar i experimentar-ho.

Veiem ara cap a on em porta la vida. Gràcies FCV i Barcelona per aquesta experiència increïble.

Aleksandra Stojanovic