Quantes vegades hem somiat en congelar un moment?

Quantes vegades desitgem tenir temps per descansar i curar els nervis de tots els embussos diaris a la carretera? No faig exercici perquè no tinc temps, no cuino perquè no tinc temps, visc a casa de la meva família, però no veig els meus pares perquè tampoc tenim temps.

I què em dius de viure un cap de setmana infinit? Tant de bo!

Hola de nou a tothom, sóc Patricia, voluntària i membre de System and Generation. Aquesta vegada us escric des de casa meva, a Espanya, més concretament a Granada, on he estat en quarantena des que es va decretar el 13 de març a Espanya. Des de llavors he passat per diverses fases …

I és que, havent arribat fa tan sols 5 dies de Turquia, estar a casa em va semblar una idea meravellosa, aleshores els dies es van complicar i  es van tornar monòtons i avorrits i ara, simplement, he renunciat i a la meva quarta setmana sense trepitjar el carrer, jo he entès la sort que tinc aquí i amb qui la tinc: a casa amb la meva família.

Us escric en una tarda plujosa, escoltant la banda sonora d’un dels meus videojocs preferits, Skyrim, bevent la meva tassa de cafè Osmanli que vaig portar d’Ankara; però sobretot feliç per la nostàlgia que m’està envaint avui, perquè això vol dir que tinc grans moments per recordar-ho.

Perdoneu l’embolic en aquest article, però després d’escriure alguns intents anteriors sobre el Covid-19, el desig que tinc de tornar a veure als meus amics i posar els peus de nou a terreny turc, simplement he preferit deixar de queixar-me i gaudir del que tinc ara.

De totes maneres, ens veiem aviat! Estic molt segura d’això.

Una abraçada molt gran d’Espanya

P.S. Moltes gràcies pel material mèdic que ens heu enviat, Turquia.

Patricia