Des de fa un mes, vaig deixar una altra vegada la meva preciosa ciutat, per començar la meva nova aventura: el Servei Voluntari Europeu, aquí, a Barcelona. Una gran ciutat, amb molts turistes i sorpreses, com el dia de Sant Jordi, un dels dies més xulo! Aquest dia és molt famós i des que vaig arribar a Barcelona, tots m’han parlat d’ell. Així que, el dia de Sant Jordi, vaig sortir de l’oficina per agafar alguns materials i, a Passeig de Gràcia, la vaig veure, la Casa Batlló decorada amb moltíssimes roses i els carrers plens de llibres i roses de tots els colors, què fort!

Al principi, quan em mudo a una nova ciutat, em sembla viure en una bombolla, acostumant-me a aquesta, a les seves tradicions, a la seva gent, als seus horaris i, per descomptat, a la seva vida mundana. En un mes, he tingut bons i mals moments. Però el que m’ha agradat més d’aquest mes ha estat la formació d’arribada, a Miranda d’Ebre, a Castella i Lleó.

La formació d’arribada va començar el 29 d’abril, després de sis hores de tren (en el qual vaig veure la pel·lícula Thor tres vegades). A l’hostal érem 25 persones de tota Europa i era la primera vegada que ens trobàvem, almenys per a alguns de nosaltres.

El primer dia vam trencar el gel i començar a conèixer-nos amb les activitats de team building, les classes de castellà (¿Qué passa ti@?), organitzades pels coordinadors, parlant Spanglish i bevent cervesa al ritme de “the dance of the EVS”.

El temps va passar ràpidament, i vam anar a Orbaneja Del Castillo, una ciutat petita amb cascades i un fantàstic canó. A més, l’últim dia, els coordinadors (Alba, Kris, Santi i Thomas) van preparar un camí al llarg del riu que va crear en nosaltres un flux d’emocions, va ser genial!

En resum, si estàs pensant fer un SVE, fes-ho! I amb la formació de l’arribada coneixeràs un munt de gent, faràs nous amics i viuràs noves emocions.

Roberta.