El curs MOOC-Unió de Minories. Eines Educatives per un Mosaic Cultural Europeu ja està disponible i, les persones interessades, ja poden incriure’s a través del web de Associazione Informagiovani. Aquest curs online està pensat per a educadors, monitors juvenils, assistents socials i professionals treballant amb minories culturals i grups multiculturals. Tot i així, no són necessaris coneixements previs, sinó que està obert a totes aquelles persones que vulguin millorar les seves competències des d’una perspectiva d’inclusió, interculturalitat i per operar en contextos multiculturals.

El curs és gratuït i conté informació i coneixements, teòrics i pràctics, sobre els temes d’identitat, interculturalitat, estereotips i comunicació, entre d’altres. Podreu accedir a materials i activitats útils per facilitar la realització de projectes i activitats més inclusives i participatives en grups multiculturals, utilitzant la metodologia de l’educació no formal.

Aquesta formació, finançada pel Programa Erasmus+, és el resultat de dos anys de col·laboració entre universitats, entitats no lucratives i organismes públics i privats de diversos països d’Europa.

Més informació i inscripcions a través d’aquest enllaç.