Alexandra ha realitzat el seu EVS a Rezekne, Letònia 2017-2018. L’objectiu d’aquest projecte era promoure la comprensió intergeneracional de la diversitat cultural i promoure la tolerància i la comprensió mútua entre les persones, així com desenvolupar el diàleg intercultural i la cooperació entre els joves estrangers i els habitants de Rezekne. D’aquesta manera, vam voler millorar la comprensió dels joves i les persones que ens envolten sobre la consciència europea i involucrar-los en els processos socials europeus, brindant-los l’oportunitat de comunicar-se i seguir endavant amb altres cultures europees.

Avui dia hi ha una feble comunicació i col·laboració entre les generacions, el que augmenta l’exclusió social i afecta la qualitat de vida de totes les generacions. Les generacions han de cooperar entre si i respectar mútuament. Voluntaris d’Espanya, França i Armènia van implementar activitats al centre de serveis socials per a jubilats de Rezekne amb persones grans i joves amb necessitats especials.

Les seves tasques principals van ser ajudar el personal a tenir cura de la gent gran i joves que necessiten ajuda, organitzar activitats creatives al Centre, tallers d’idiomes, realitzar activitats esportives i exercicis, sortir a caminar amb la gent gran i joves amb necessitats especials. Van fer la vida del Centre més acolorida, activa i internacional.

Totes les activitats del projecte es van basar en mètodes d’educació no formal, el que va permetre als joves adquirir nous coneixements, habilitats i competències, aprendre coses noves i desenvolupar-se professional i personalment.