Conferencia Internacional al Regne de Bahrain

La Fundació Catalunya Voluntària convidada a participar en la Segona Conferencia Internacional-Excelència en Treball Social, al regne de Bahrain.

La FCV està convidada a participar i a presentar la seva trajectòria i experiència en la conferència dedicada als serveis socials que organitza el regne de Bahrein del 5 al 7 d’octubre, esdeveniment en el qual participaran entitats de més de 15 països del golf, situats a la península aràbiga, del món àrab i d’altres regions del món.

La conferència, organitzada per entitat Bahrain Civil Society Work compta amb el suport de les autoritats del país i reunirà a més d’un centenar d’entitats i professionals dels serveis socials i gestors de voluntariat, líders de la societat civil d’Algèria, Marroc, Tunísia, Sudan, Oman, Kuwait, Bahrein, Jordània, Egipte, Emirats Àrabs, Aràbia Saudita i la India, entitats que ofereixen programes i servei d’atenció per a les persones i col·lectius més vulnerables en els diferents països.

La FCV realitzarà un taller dedicat a informar sobre la situació del voluntariat a Catalunya i a Europa, presentar la seva estratègia educativa i de gestió del voluntariat i a encoratjar a les entitats participants a col·laborar i associar-se amb entitats no lucratives catalanes.

La FCV tindrà un stand on oferirà informació sobre el tipus d’activitats que podem realitzar en associació entre les entitats dels diferents països, en àmbits diversos, com són la formació de líders o la realització de programes de voluntariat.

Participar en la conferència ens permetrà conèixer noves realitats i avençar en l’establiment de noves relacions d’associació amb representants de la societat civil, govern i universitats dels països esmentats, amb un objectiu clar: crear nous programes de formació, de voluntariat i de mobilitat que afavoreixin l’intercanvi, el coneixement mutu i millorin la projecció internacional de Catalunya en la regió.

A més de la FCV, participen 3 entitats de voluntariat europees més (d’Alemanya, França i el Regne Unit).

Per a més informació sobre l’activitat, podeu enviar un correu electrònic a projectes@catalunyavoluntaria.cat (Lluc Martí).

Si coneixeu a alguna persona que visqui a Bahrain i tingui interès per participar en la conferència, podeu enviar-nos un correu electrònic a la mateixa adreça.