La FCV rep el suport del programa Cos Europeu de Solidaritat de la Comissió Europea pel projecte de voluntariat ‘Communication is the Key’.

La FCV tindrà el plaer de coordinar el projecte de voluntariat ‘Communication is the Key’. Communication is the Key és un projecte que es compon de tres parts: un voluntariat de llarga durada per a un/a jove local a Grècia, un voluntariat de llarga durada acollit per la FCV per a una persona grega, i tres estades de curta durada a Grècia per tres joves locals.

Aquesta idea neix de la col·laboració entre les dues entitats participants -United Societies of Balkans -USB- i Fundació Catalunya Voluntària -FCV, que volen oferir espais de voluntariat que treballen dos temes: la solidaritat i la comunicació crítica.

El projecte s’inicia al gener, i tindrà lloc durant tot el 2021. Els objectius d’aquestes mobilitats es centren en el pensament crític, l’anàlisi dels mitjans i creació de contingut. Es pretén promoure la importància de la comunicació a diferents nivells (entre col·lectius, amb el públic general, entre companys/es) i crear comunicació de qualitat, amb informació contrastada i amb una mirada interseccional.

Aquesta oportunitat pretén recalcar i reprendre la importància de la comunicació en un moment on la informació virtual es comparteix amb més facilitat, a major quantitat de públic i amb major rapidesa, sense tenir en compte les conseqüències.

Més informació: info@catalunyavoluntaria.cat