Cities of Welcome…Comencem!

Cities of Welcome…Comencem!

La setmana passada, 11 i 12 de maig, vam tenir la primera reunió transnacional amb els socis del KA2 Cities of Welcome.

La reunió va tenir lloc a Colònia (Alemanya), organitzada per Migrafrica, coordinadora del projecte, amb els altres tres socis: DYPALL (Portugal), United Youth (Macedònia del Nord) i Fundació Catalunya Voluntària.

Estem molt contentes de començar aquest projecte que té com a objectiu millorar les condicions, la integració general i la participació dels i els joves migrants i joves d’origen migrant a les seves comunitats locals, compartint bones pràctiques i exemples d’integració i tractant col·lectivament de trobar millors. solucions junts amb i per a aquest grup objectiu.

El projecte s’implementarà durant dos anys i treballarem en conjunt amb diferents municipis. Ja hem iniciat diàleg i col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui. Un membre del seu equip, la Sandra, es va unir a la KOM per involucrar-se des del principi en el projecte.

Al final del projecte, l’objectiu és comptar amb una sèrie de bones pràctiques dels diferents municipis, i recomanacions per tenir processos participatius més inclosos amb els i els joves d’origen migrant.

No us perdeu els passos següents!