Del 29 d’octubre al 4 de novembre, Lorena, en representació de la FCV, va participar en el curs de formació “KA2 Unveiled: an in-depth view of Erasmus + Key Action 2” a Mollina, Màlaga, organitzat per l’Agència Nacional Espanyola -ANE, INJUVE, i amb el suport del programa Erasmus +.

Durant la setmana de formació vam realitzar diverses activitats que ens van portar a obtenir un major coneixement sobre l’acció KA2 línia de joventut del programa Erasmus+. Primerament, i com ja és costum en aquest tipus de projectes, vam realitzar diferents activitats per conèixer-nos entre els i les participants, quina experiència prèvia teníem en l’esmentada acció i interessos futurs.

Després de diferents sessions per entendre les tres sub accions principals:

associacions estratègiques de suport a la innovació, associacions estratègiques de suport a l’intercanvi de bones pràctiques i, desenvolupament de les capacitats, vam poder exposar idees concretes sobre projectes que ens agradaria fer, i per tant, presentar en la propera deadline.

Ens vam dividir en grups petits i vam treballar diverses de les sessions en desenvolupar una proposta concreta de projecte. Jo vaig estar en un grup amb tres persones més de Grècia, Turquia i Romania, els qui va donar la casualitat que totes elles, treballaven en universitats i instituts, el que a més també em va ser molt útil per veure diferents punts de vista al de les entitats del tercer sector. La idea del projecte era potenciar les competències informàtiques i digitals, principalment dels joves, i enllaçar-ho amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Ha estat una oportunitat molt útil per conèixer a altres persones que treballen en el sector de projectes europeus, intercanviar recursos, idees i experiències.

Gràcies per l’oportunitat!