Ja és la tercera setmana que hem de quedar-nos a casa, i el pitjor és que no sabem quan acabarà! És per això que hem demanat als membres del nostre equip que comparteixin amb tots nosaltres les seves idees sobre què fer amb tot aquest temps, hem d’estar separats, Com mantenir-nos positius i no tornar-nos bojos! 😊

Aquí trobaràs 21 idees útils:                               

 1. Senzillament comença a estimar la teva quarantena.
 2. Recupera totes les hores de son dels últims anys.
 3. Llegeix tots aquests llibres que vas comprar tot pensant que Netflix no existia.
 4. Fes alguna cosa amb totes aquestes fotos que volies ordenar i esborrar … Ara és el moment!! Se t’ha donat l’oportunitat. El mateix passa amb aquell calaix amb tantes coses que sembla la bossa de la Mary Poppins. Aquesta és la teva única oportunitat!
 5. És hora de començar el que vas deixar de fer al passat, pots continuar amb el llibre que mai vas acabar perquè no vas tenir temps. O per continuar tocant aquell instrument oblidat que t’està esperant al bagul dels records. Però, si-us-plau, no matis als teus adorables veïns si ets realment dolent tocant l’instrument, hauries pensar-t’ho dues vegades.
 6. Neteja com si no hi hagués un demà, organitza-ho tot perquè la teva habitació es vegi com els raigs d’or.
 7. Fes una petita renovació al teu pis i gaudeix de tenir temps per a aquestes coses!
 8. Tens temps per millorar el teu coneixement sobre alguna cosa que t’interessa. És un bon moment per aprendre i desenvolupar les teves competències.
 9. Escolta música! Hi ha tants estils musicals, grups musicals i cançons que encara no coneixes, mai t’avorriràs al descobrir-les!
 10. Des que vaig descobrir http://radio.garden, m’agrada trobar música de diferents emissores de ràdio de tot el planeta a l’atzar. Vaig descobrir programes musicals molt interessants, des de Hawaii fins a Brasil, des de Filipines fins Puerto Rico. Troba el teu canal predilecte.
 11. Dedica una mica de temps cada dia per parlar durant més de 30 minuts amb alguns dels teus amics o familiars.
 12. Fes servir el teu temps per connectar-te novament amb un dels teus (molts) amics amb els que ho has parlat durant molt de temps. Una llarga conversa amb un amic (o un parent) té beneficis terapèutics 😊
 13. No facis res. Pren-te el teu temps per relaxar-te, controlar la teva respiració, gaudir del silenci i intentar no pensar, fins que sentis que el teu cervell està completament buit …
 14. Pots prendre’t el teu temps per observar des de la finestra, balcó o terrassa, i simplement exercitar els ulls mirant a diferents distàncies (especialment després de passar molt de temps amb el telèfon mòbil o portàtil).
 15. Tanca els ulls per un temps i pensa només en pensaments i sentiments positius, mentre visualitzes només imatges positives.
 16. Ara tens temps per a tu mateix, així que pensa què vols fer amb la teva vida, què vols canviar. ¡Descobreix-te!
 17. Beu cervesa!! Beure cervesa és bo per a la teva salut física i mental! Cervesa per a tots !!!
 18. Cuinar també és un bon mètode per passar una bona estona. Intenta cuinar nous menjars, innova i sigues creatiu mentre cuines. Menjar fa feliç a la gent!
 19. Practica ioga i fes una cerimònia de cacau!
 20. Dibuixa com a la infància: t’ajuda a relaxar-te i desenvolupar la teva creativitat.
 21. Aprèn un nou idioma!

Tingues una bona quarantena, estigues saludable i #stayathome!