Em dic Leyla. Sóc de Azerbaiyan. Tinc 24 anys. Si dic la meva edat és perquè sempre somiava en celebrar el meu aniversari a la ciutat dels meus somnis, és a dir a Barcelona. Gràcies primer de tot, als meus companys que van fer aquest dia fantàstic. Estic molt feliç perquè estic fent un Servei Voluntari Europeu a la Fundació Catalunya Voluntària.

Ja fa 4 mesos que visc a Barcelona. És fantàstic ser aquí, no només viure en aquesta ciutat tan bonica, amb gent i cultura molt diferent a la meva, sinó que a més, estaré fent un voluntariat. El treball per a mi és la meva vida perquè és on passo la majoria del meu temps. Per sort, treballo amb unes persones molt bones. M’ajuden molt. La gent a la FCV és molt intel·ligent, amable. Estic treballant amb els projectes sobre la construcció de pau.

Organitzem seminaris internacionals on vénen joves i comparteixen les seves idees i experiències. Vull agrair a tots els meus companys, ja puc dir amics, que m’ajuden molt. Gràcies a l’equip de la FCV tinc una experiència de treballar en un ONG. Fer un SVE és una experiència única que recomano a tothom, especialment als joves.

Tens l’oportunitat de conèixer un altre país, idioma, cultura i també coneixes un munt de persones interessants, diferents realitats socials i el més important: ajudes a la gent que ho necessita …. Vols conèixer? Trobar el teu camí pel futur? Vols entendre millor a les persones? Llavors has de ser voluntari!

“Cada un pot ser gran, perquè cada persona pot servir. No cal tenir un diploma de la Universitat per servir… Només cal tenir un cor ple de tolerància i una ànima generada per l’amor “Martin Luther King.

Leyla.