TLN MOBILICAT 2023

TLN MOBILICAT 2023
Ampliant Horitzons: Pràctiques professionals a Europa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El TLN Mobilicat ofereix l’oportunitat de realitzar unes pràctiques professionals a un altre país europeu, dins del sector escollit. Els i les participants dissenyaran i planificaran un itinerari professional personalitzat i podran desenvolupar tot un seguit de competències i habilitats personals i professionals que milloraran les seves opcions d’accés al mercat laboral.

El programa inclou un curs lingüístic intensiu de 120 hores abans de l’inici de les pràctiques i de 40 hores durant l’estada. Els i les participants també rebran orientació professional personalitzada durant tot el procés.

 

Perfil dels participants:

Tenir entre 18 i 29 anys

Ser resident a Catalunya

Experiència laboral inferior als 12 mesos

Estar inscrit a Garantia Juvenil

Ser demandant d’ocupació no ocupat (DONO) al SOC


En relació a la formació, diferenciem dos tipus de perfils:

Perfil persona participant 1: Joves que han acabat l’ESO i que tenen, com a mínim, un certificat de professionalitat demostrable de com a mínim 200h.

Perfil persona participant 2: Joves que han finalitzat els estudis d’especialització de grau mig o superior: CFGM, CFGS, estudis universitaris de grau mig o superior.

 

 

 

Condicions:

Les pràctiques professionals, i per tant totes les despeses dels i les participants (allotjament, manutenció, assegurança, suport lingüístic, viatge, transport local, tutories, etc.) estan subvencionades pel programa TLN Mobilicat, programa impulsat i cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya –SOC– i pel Fons Social Europeu – FSE.

[imic_button colour=”btn-primary” type=”enabled” link=”https://www.catalunyavoluntaria.cat/wp-content/uploads/2023/01/Informacio-TLN-Mobilicat-2022-2023-2.pdf” target=”_self” extraclass=”” size=”btn-lg”]Més informació[/imic_button]

[imic_button colour=”btn-primary” type=”enabled” link=”https://docs.google.com/forms/d/1H1nh6Ty3TpxfMMuyT89ba9TIOWksLOhRxIFGBY7z89o” target=”_self” extraclass=”” size=”btn-lg”]Inscriu-te a sessions informatives en línia[/imic_button]

 

Si tens alguna consulta no dubtis a contactar amb nosaltres a dinamitzacio@catalunyavoluntaria.cat (Elena) / 934124493 / WhatsApp chat 722 84 60 08

o  emplenant aquest formulari de contacte

[contact-form-7 id=”23163″ title=”TLN”]