Queeramus+ Contact Making Seminar!

La setmana passada va tenir lloc el Contact Making Seminar Queeramus + a Oslo, del 27 al 31 de maig.

Aquest seminari va ser l’oportunitat de conèixer organitzacions de tot Europa activistes en drets humans, específicament dels drets del col·lectiu LGBTI +. 30 participants amb 17 nacionalitats diferents es van reunir per presentar-se, presentar les seves organitzacions i idees dels projectes que volen desenvolupar.

El grup era molt divers, amb diferències en els perfils de joves amb qui treballen, coneixement sobre Erasmus + i experiència en el camp. D’aquesta manera, vam poder compartir diferents perspectives i començar a desenvolupar projectes que esperem poder compartir en un futur proper.

El seminari es va dur a terme amb el suport de l’Agència Nacional Noruega, que va tenir a Gry com a representant allà durant tot el seminari per respondre a qualsevol pregunta o dubte que els participants poguessin tenir relacionada amb la sol·licitud, el programa o els criteris de selecció.

Finalment, però no menys important, cal destacar el treball realitzat pels tres facilitadors: Tuba (Turquia), Bane (Sèrbia) i Ieva (Letònia), així com l’expert en LGBTI + Jorge Maria de Suècia. Juntament amb un grup molt compromès, la dinàmica dels grups va ser molt entusiasta, eficient i treballadora, i es va crear un ambient càlid des del primer dia.