There is no planet B

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quan? Del 11 al 18 juliol 2022

A on? Katowice, Polònia  

Entitat d’acollida: Instytut Roździeńskiego

Número de participants:  5+1 cap de grup

Breu resum:

El projecte THERE IS NO PLANET B es vol implementar per augmentar la capacitat d’aprenentatge entre uns i altres en l’àmbit de la responsabilitat ciutadana en l’ecologia. El projecte està dedicat a observar de manera crítica els reptes ambientals que estem vivint actualment des de la perspectiva del col.lectiu de persones joves.

Es vol crear una campanya social centrada en la divulgació i adquisició de pràctiques relacionades amb la protecció mediambiental per després implementar-la en la nostra comunitat local i comprovar els seus impactes.

Objectius del programa: 

Creació de campanya social a les xarxes socials de les ONG dels socis i creació d’un lloc web del nostre projecte. A continuació, difusió via social mitjans de comunicació i trobades amb joves.

Qui pot participar?

A l’intercanvi poden participar persones joves residents a Catalunya, d’entre 20 i 27 anys (la persona cap de grup no té límit d’edat), i que els interessi el tema i objectius de l’intercanvi. És important que les persones participants es puguin expresar en llengüa anglesa.

Què cal fer per participar?

Completar el formulari d’inscripció com a participant o com a cap de grup

Cal que mencioneu en quina de les dues mobilitats ja confirmades us inscrivieu; podeu posar el títol del projecte (THERE IS NO PLANET B + mobilitat 1 o mobilitat 2). Fixeu-vos en les dates per tenir clar en quina us inscriviu. 

Donat el límit de places disponibles (5+1) recomanem enviar la fitxa el més aviat possible.

Les persones seleccionades seran informades i convocades a una reunió preparatòria, la participació en la qual és obligatòria per poder participar a l’intercanvi juvenil, i rebran confirmació per email abans de poder realitzar la compra del seu bitllet.

Un cop realitzada la compra del seu bitllet, les persones seleccionades han de fer efectiu el pagament d’una quota de participació de 50€. La FCV fa excepció de la quota de participació amb aquelles persones que realment ho necessiten. Si és el teu cas, no dubtis en comentar-nos-ho.

La totalitat de les despeses d’allotjament, manutenció, materials i transport durant l’intercanvi estan cobertes per l’entitat organitzadora gràcies al suport del programa Erasmus+.

L’entitat organitzadora farà efectiu el pagament del cost del viatge internacional (fins a la quantia màxima del pressupost establert per la guia) un cop presentats els documents justificatius del viatge i de la compra realitzada.

En finalitzar el projecte, els i les participants rebran el Youthpass com a certificat que acredita el seu pas per l’intercanvi juvenil. Per part de la FCV els i les persones participants assistiran a una trobada d’avaluació la qual també és obligatòria.

Els i les participants són conscients de la situació sanitària actual i es comprometen a seguir les normes sanitàries del país d’acollida. Prèviament a la sortida també caldrà que els i les participants presentin una prova PCR negativa en cas que el país d’acollida ho requereixi. La FCV recomana fermament que totes les persones participants contractin una assegurança en cas de contagi per Covid19 específicament. Tan la prova PCR com l’assegurança són despeses no cobertes per el programa ERASMUS+.

Per a més informació sobre l’intercanvi i com participar, pots trucar al telèfon 934124493 o bé enviar un email a dinamitzacio@catalunyavoluntaria.cat (Elena).

Amb el suport del programa Erasmus+ de la Comissió Europea, l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social la Caixa.