Make the Lead

Quan? Del 16 al 22 de març de 2020

A on? Motycz Leśny, Lublin, Polònia

Entitat d’acollida: Heureka Generator

Número de participants: 3

Heureka Generator: L’associació Heureka Generator va ser fundada el setembre del 2016 per persones amb molts anys d’experiència en l’àmbit de les organitzacions no governamentals. Els membres són coordinadors professionals de projectes locals i internacionals, treballadors d’educació no formal i altres joves que han participat en molts projectes locals i internacionals de joventut. El que tots tenen en comú és la voluntat d’estar actius i actuar per a la comunitat local.

Objectius del programa:

“Make the lead” és un curs de formació que respon a la necessitat de comptar amb líders juvenils de bona qualitat en organitzacions europees que treballin amb Projectes Erasmus+. Molt sovint les accions en marcs del projecte no es poden implementar al millor nivell possible a causa d’una preparació “general” de joves o adults que treballen amb joves. La manca de coneixements o no adequats coneixements de lideratge causen problemes en molts projectes europeus. Amb el nostre curs de formació, voldríem formar persones que seran els líders del grup durant els intercanvis juvenils europeus en un futur proper. Gràcies a això els participants dels projectes seran guiats de manera eficaç i adequada, augmentaran les possibilitats de desenvolupament per a joves i que els projectes tinguin una bona qualitat.

Qui pot participar?

A la formació poden participar totes les persones residents a Catalunya, majors de 18 anys, que siguin o hagin estat líders i treballadors juvenils, membres d’ONG, voluntaris/es en ONG que treballen amb joves, interessats en el tema del curs. Cal tenir un nivell mitjà-alt d’anglès (llengua oficial del curs) que permeti comunicar-se amb els altres participants durant el curs.

Què cal fer per participar?

Donat el límit de places disponibles (3) recomanem enviar la fitxa el més aviat possible.

Les persones seleccionades seran informades i convocades a una reunió preparatòria, la participació en la qual és obligatòria per poder participar al curs, i rebran confirmació per email abans de poder realitzar la compra del seu bitllet. Un cop realitzada la compra del seu bitllet, les persones seleccionades han de fer efectiu el pagament d’una quota de participació de 50€. La FCV fa excepció de la quota de participació amb aquelles persones que realment ho necessiten. Si és el teu cas, no dubtis en comentar-nos-ho.

La totalitat de les despeses d’allotjament, manutenció, materials i transport durant el curs estan cobertes per l’entitat organitzadora gràcies al suport del programa Erasmus+.

L’entitat organitzadora farà efectiu el pagament del cost del viatge internacional (fins a la quantia màxima del pressupost establert per la guia del programa) un cop presentats els documents justificatius del viatge i de la compra realitzada.

En finalitzar el projecte, els participants rebran el Youthpass com a certificat que acredita el seu pas pel curs de formació.

Per a més informació sobre el curs i com participar, pots trucar al telèfon 934124493 o bé enviar un email a dinamitzacio@catalunyavoluntaria.cat (Elena).