Let’s Play, Sing and Dance Together!

Vídeos

El projecte “Let’s Play, Sing and Dance Together: Effective Non-Formal Education for Adults” es va començar durant l’agost del 2013 i es va implementar fins al juliol del 2015, comptant amb el suport del programa Grundtvig Learning Partnerships (Lifelong Learning Programme -LLP) de la Comissió Europea.

L’objectiu principal del programa va ser contribuir al desenvolupament del sector de l’educació dels adults, així com oferir-los l’oportunitat de dur a terme experiències d’aprenentatge, sobretot en altres països europeus, per millorar els seus coneixements i habilitats, facilitar el seu desenvolupament personal i augmentar les seves possibilitats d’ocupació.

Les organitzacions associades i que van portar a terme el projecte són:

“Let’s play”  va tenir com a objectius principals:

  • Augmentar l’aprenentatge de la consciència positiva dels adults sobre la variada escena cultural europea;
  • Explorar les igualtats i diferències en les composicions europees: ètnica, clàssica, jazz, rap i pop; de la música, cançons i balls per desenvolupar el sentit i la comprensió de la diversitat;
  • Donar suport a les activitats de cooperació pràctica entre les organitzacions que treballen en el camp de l’educació d’adults amb l’objectiu d’establir contactes i compartir les millors pràctiques i experiències en LLP.

eren compostos de persones de diferents edats i orígens, amb un enfocament especial en els aturats, la gent gran, els discapacitats i les minories nacionals.

La implementació d’aquest projecte també va ajudar a:

  • Aprendre noves habilitats i mètodes dels associats en l’ensenyament per als estudiants adults;
  • Compartir música , cançons i danses dels països socis;
  • Motivar als estudiants i membres del personal per aprendre llengües estrangeres;
  • Augmentar la confiança en un mateix a través de les activitats del projecte;
  • Fomentar el sentit de la ciutadania i el valor de la diversitat europea.

Es van dur a terme tallers i seminaris sobre música, cançons, balls i sobre l’educació d’adults i el diàleg intercultural, a cada país soci, organitzats en els mateixos mesos i també durant les mobilitats previstes en el calendari del projecte.

Some games:

Els productes finals van ser els DVDs de projectes amb vídeos de música, cançons i danses executades per grups i també mostres de música nacionals recollits pels alumnes adults; carpeta del projecte i logotip, conjunts de materials del projecte.