InsideOut I

Quan? Del 10 al 18 de Maig 2020  

A on? Karsakiškis, Lituània

Entitat d’acollida: The Youth Company

Número de participants: 5 participants + 2 cap de grup.

(Dues persones hauran de tenir disponibilitat per participar a la reunió preparatòria del 17-20 abril)

Breu resum:

Inside Out, és un programa que consta de 4 mobilitats (no cal participar en les totes) i que sorgeix de la necessitat de donar un suport més positiu, a la vegada que encoratjador, a persones joves a través d’enfortir la seva identitat mitjançant les experiències de vida de la mateixa persona i de les persones que ens envolten.

El projecte Inside Out pretén unir el desenvolupament personal i la dialèctica dels drets&justícia en una sola eina per treballar en el desenvolupament de la identitat de les persones joves, a més a més de professionals del món de la joventut. Mitjançant aquesta eina, es vol explorar el valor i l’impacta del model de justícia social al desenvolupament d’identitat juvenil.

Aquest intercanvi juvenil posarà en pràctica, a través d’educació no formal, els conceptes adquirits en la reunió preparatòria del mes d’abril que tindrà lloc també a Lituània.

Objectius del programa: l’objectiu principal és donar suport a totes les persones joves per aconseguir un alt qualitat de vida en un món equitatiu.

Explorar l’ identitat de les persones joves en relació amb les experiències de vida, l’auto-coneixement i la solidaritat.

  • Preparar i proveir un mètode sòlid de coneixements en matèria de desenvolupament de d’identitat per a treballadors i treballadores del món de la joventut.
  • Enriquir i millorar el model Inside Out que dóna suport al desenvolupament d’identitat de les persones joves i als treballadors i treballadores juvenils.

L’intercanvi estarà format per 25 participants de 4 països diferents: Espanya, Holanda, Lituània i França.

Qui pot participar?

Poden participar totes aquelles persones residents a Catalunya, d’entre 18 a 25 anys, interessades i motivades en el tema de l’intercanvi. S’ha de tenir un nivell d’anglès suficient per poder comunicar-se i participar activament en el conjunt d’activitats proposades.

*El límit d’edat per ser cap de grup és de 35 anys.

Què cal fer per participar?

Donat el límit de places disponibles (5+2) recomanem enviar la fitxa el més aviat possible.

Les persones seleccionades seran informades i convocades a una reunió preparatòria, la participació en la qual és obligatòria per poder participar al curs, i rebran confirmació per email abans de poder realitzar la compra del seu bitllet. Un cop realitzada la compra del seu bitllet, les persones seleccionades han de fer efectiu el pagament d’una quota de participació de 50€. La FCV fa excepció de la quota de participació amb aquelles persones que realment ho necessiten. Si és el teu cas, no dubtis en comentar-nos-ho.

La totalitat de les despeses d’allotjament, manutenció, materials i transport durant el curs estan cobertes per l’entitat organitzadora gràcies al suport del programa Erasmus+.

L’entitat organitzadora farà efectiu el pagament del cost del viatge internacional (fins a la quantia màxima del pressupost establert per la guia) un cop presentats els documents justificatius del viatge i de la compra realitzada.

En finalitzar el projecte, els participants rebran el Youthpass com a certificat que acredita el seu pas pel curs de formació.

Per a més informació sobre el curs i com participar, pots trucar al telèfon 934124493 o bé enviar un email a dinamitzacio@catalunyavoluntaria.cat (Elena)