InsideOut Formació

Quan? Del 7 al 15 de Març del 2020

(Aquest projecte consisteix en tres mobilitats més, del 17 al 20.04.2020, del 10 al 18.05.2020 i del 8 al 22.06.2020 en les quals també es podrà participar).

A on? Holten, Holanda

Entitat d’acollida: The Youth Company

Número de participants: 5 (2 de les persones participants hauran de tenir disponibilitat per ser cap de grup en un dels intercanvis juvenils que tindran lloc  del 10  al 18 de Maig a Karsakiškis, Lituania).

Breu resum:

Inside Out, és un programa que consta de 4 mobilitats (no cal participar en les totes) i que sorgeix de la necessitat de donar un suport més positiu, a la vegada que encoratjador, a persones joves a través d’enfortir la seva identitat mitjançant les experiències de vida de la mateixa persona i de les persones que ens envolten.

El projecte Inside Out pretén unir el desenvolupament personal i la dialèctica dels drets&justícia en una sola eina per treballar en el desenvolupament de la identitat de les persones joves, a més a més de professionals del món de la joventut. Mitjançant aquesta eina, es vol explorar el valor i l’impacta del model de justícia social al desenvolupament d’identitat juvenil.

Objectius del programa: l’objectiu principal és donar suport a totes les persones joves per aconseguir un alt qualitat de vida en un món equitatiu.

  • Explorar l’identitat de les persones joves en relació amb les experiències de vida, l’auto-coneixement i la solidaritat.
  • Preparar i proveir un mètode sòlid de coneixements en matèria de desenvolupament de d’identitat per a treballadors i treballadores del món de la joventut.
  • Enriquir i millorar el model Inside Out que dóna suport al desenvolupament d’identitat de les persones joves i als treballadors i treballadores juvenils.

Per aconseguir aquests objectius, Inside Out es divideix en múltiples activitats que es duran a terme a Holanda, Lituània i França de manera esglaonada.

Qui pot participar?

Al curs poden participar totes les persones residents a Catalunya, majors de 18 anys, que siguin o hagin estat líders i treballadors juvenils, membres d’ONG, voluntaris/es en ONG que treballen amb joves, interessats en el tema del curs. Cal tenir un nivell alt d’anglès (llengua oficial del curs) que permeti comunicar-se amb els altres participants durant el curs.

Què cal fer per participar?

o bé,

Donat el límit de places disponibles (5) recomanem enviar la fitxa el més aviat possible.

Les persones seleccionades seran informades i convocades a una reunió preparatòria, la participació en la qual és obligatòria per poder participar al curs, i rebran confirmació per email abans de poder realitzar la compra del seu bitllet. Un cop realitzada la compra del seu bitllet, les persones seleccionades han de fer efectiu el pagament d’una quota de participació de 50€. La FCV fa excepció de la quota de participació amb aquelles persones que realment ho necessiten. Si és el teu cas, no dubtis en comentar-nos-ho.

La totalitat de les despeses d’allotjament, manutenció, materials i transport durant el curs estan cobertes per l’entitat organitzadora gràcies al suport del programa Erasmus+.

L’entitat organitzadora farà efectiu el pagament del cost del viatge internacional (fins a la quantia màxima del pressupost establert per la guia del programa) un cop presentats els documents justificatius del viatge i de la compra realitzada.

En finalitzar el projecte, els participants rebran el Youthpass com a certificat que acredita el seu pas pel curs de formació.

Per a més informació sobre el curs i com participar, pots trucar al telèfon 934124493 o bé enviar un email a dinamitzacio@catalunyavoluntaria.cat (Elena)