I have a green

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quan? Del 6 al 15 de novembre del 2022

A on? Targoviste, Romania 

Entitat d’acollida: Be You Association

Places disponibles: 6 + 1 (líder de grup)

Breu resum:

La temàtica d’aquest intercanvi juvenil és sobre protecció del mediambient i habilitats sostenibles. 

Europa s’enfronta a molts problemes ambientals, però encara que hi hagi molts problemes, hi ha una petita part de la població, especialmente jove, que vol actuar per canviar-ho. 

A través del projecte “I HAVE A GREEN” volem conscienciar a les persones joves sobre els problemes ambientals i centrar-nos en la promoció de habilitats sostenibles. El projecte ajudarà els joves a trobar les millors solucions als problemes ambientals i a aprendre pràctiques que es poden incloure en la vida diària per protegir el medi ambient. Cadascun d’ells aprendrà a ser un ciutadà actiu cap a un entorn verd i sostenible.

Objectius del curs:

  • Motivar a la ciutadania activa de la UE cap a un futur basat en l’energia verda i la sostenibilitat
  • Explorar les millors maneres d’actuar per un entorn sostenible i verd en la vida quotidiana
  • Utilitzar eines digitals per a la creació de campanyes socials que promoguin un ambient sostenible i la protección del madi ambient

Qui pot participar?

Al curs poden participar persones residents a Catalunya, majors de 18 anys i motivades per el tema de l’intercanvi.

Què cal fer per participar? 

Completar el formulari d’inscripció com a participant  

Donat el límit de places disponibles recomanem enviar la fitxa el més aviat possible.

Les persones seleccionades seran informades i convocades a una reunió preparatòria, la participació en la qual és obligatòria per poder participar a l’intercanvi juvenil, i rebran confirmació per email abans de poder realitzar la compra del seu bitllet.

Un cop realitzada la compra del seu bitllet, les persones seleccionades han de fer efectiu el pagament d’una quota de participació de 50€. La FCV fa excepció de la quota de participació amb aquelles persones que realment ho necessiten. Si és el teu cas, no dubtis en comentar-nos-ho.

La totalitat de les despeses d’allotjament, manutenció, materials i transport durant l’intercanvi estan cobertes per l’entitat organitzadora gràcies al suport del programa Erasmus+.

L’entitat organitzadora farà efectiu el pagament del cost del viatge internacional (fins a la quantia màxima del pressupost establert per la guia) un cop presentats els documents justificatius del viatge i de la compra realitzada.

En finalitzar el projecte, els i les participants rebran el Youthpass com a certificat que acredita el seu pas per l’intercanvi juvenil. Per part de la FCV els i les persones participants assistiran a una trobada d’avaluació la qual també és obligatòria.

Els i les participants són conscients de la situació sanitària actual i es comprometen a seguir les normes sanitàries del país d’acollida. Prèviament a la sortida també caldrà que els i les participants presentin una prova PCR negativa en cas que el país d’acollida ho requereixi. La FCV recomana fermament que totes les persones participants contractin una assegurança en cas de contagi per Covid19 específicament. Tan la prova PCR com l’assegurança són despeses no cobertes per el programa ERASMUS+.

Per a més informació sobre el projecte i com participar, pots trucar al telèfon 934124493 o bé enviar un email a dinamitzacio@catalunyavoluntaria.cat (Elena).

Amb el suport del programa Erasmus+ de la Comissió Europea, l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social la Caixa.