Healthy Life Style

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RUN FOR YOUR LIFE: Healthy Lifestyles Through Sports and Food!

Del 13 al 20 de desembre (dies de viatge inclosos), Amarante, Portugal

Entitat d’acollida i coordinadora: Aventura Marao Clube
Número de participants: 4 + group leader

Breu resum:
Els projecte pretén donar a conèixer i posar en pràctica diferents estils de vida saludable on l’esport i la nutrició tindran el rol més important. Les persones participants (joves i treballadors de joventut) acabaran l’intercanvi amb noves idees per canviar el seu estil de vida i ser més sostenibles i actius i en conseqüència actuar com agents de canvi.

Objectius del programa:
Aprendre i promoure estils de vida saludable (alimentació i esport)
Conèixer i posar en pràctica el consum sostenible (en termes de producció ecològica,
consum local i Comerç Just)
Iniciativa i creativitat
Diàleg intercultural, especialment amb socis fora d’Europa: Àfrica i el Caucas

Qui pot participar?
Al curs poden participar persones joves residents a Catalunya, d’entre 18 i 25 anys, i que els interessi el tema i objectius de l’intercanvi. El cap de grup pot ser major de 25 anys.

Què cal fer per participar?
Completar el formulari d’inscripció com a participant. Pots trobar l’enllaç aquí
Donat el límit de places disponibles (4+1) recomanem enviar la fitxa el més aviat possible.
Les persones seleccionades seran informades i convocades a una reunió preparatòria, la participació en la qual és obligatòria per poder participar al curs, i rebran confirmació per email abans de poder realitzar la compra del seu bitllet. Un cop realitzada la compra del seu bitllet, les persones seleccionades han de fer efectiu el pagament d’una quota de participació de 50€.
La FCV fa excepció de la quota de participació amb aquelles persones que realment ho necessiten. Si és el teu cas, no dubtis en comentar-nos-ho.

La totalitat de les despeses d’allotjament, manutenció, materials i transport durant el curs estan cobertes per l’entitat organitzadora gràcies al suport del programa Erasmus+.

L’entitat organitzadora farà efectiu el pagament del cost del viatge internacional (fins a la quantia màxima del pressupost establert per la guia del programa) un cop presentats els documents justificatius del viatge i de la compra realitzada.En finalitzar el projecte, els participants rebran el Youthpass com a certificat que acredita el seu pas pel curs de formació.Per a més informació sobre l’intercanvi i com participar, pots trucar al telèfon 934124493 o bé enviar un email a dinamitzacio@catalunyavoluntaria.cat (Elena).

Amb el suport del programa Erasmus+ de la Comissió Europea, l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social la Caixa.