H.U.M.A.N

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nom del projecte: H.U.M.A.N

Organització d’acollida: Association AUM

Vacants: 3

Breu descripció:

L’Associació AUM funciona a Sighișoara des del 2018 i ofereix Programes d’Educació Complementària a través de mètodes no formals per a infants, joves i adults que promouen el voluntariat com una de les solucions viables als reptes que afronta la comunitat i amb l’objectiu de construir una societat més inclusiva.

L’Associació AUM vol formar una comunitat responsable basada en la solidaritat, la implicació i la responsabilitat per generar un canvi positiu i sostenible a la societat.

Tasques concretes

AUM acollirà al mateix temps 2 equips de voluntaris internacionals i nacionals que tindrem en compte els nostres companys i cada equip tindrà tasques i responsabilitats particulars en la implementació de les activitats que es descriuen a continuació:

Foment del voluntariat

 • Desenvolupament del Blog Voluntar a Transilvània 
 • Desenvolupament i actualització de la pàgina web d’AUM
 • Creació de contingut de xarxes socials a tots els canals d’AUM. 
 • Desenvolupament de la ràdio i el podcast AUM

Organització d’esdeveniments

 • Organització dels tradicionals actes públics anuals de l’AUM: 
  • 9 de maig – Dia d’Europa, 
  • Animació Medieval, 
  • 1 de juny – Dia del Nen, 
  • Festival Medieval, 
  • Festival del Street Food, etc.

Recaptació de fons

 • Redacció de subvencions, vendes de productes, associacions corporatives, esdeveniments especials, pàgina de donació de pàgines web/aplicacions, finançament col·lectiu, crowdfundings, etc.

Que s’ofereix al voluntari/a:

La totalitat de les despeses d’allotjament, manutenció, transport local, assegurança mèdica, suport lingüístic i visat (si fos necessari) estan cobertes pel programa Cos Europeu de Solidaritat de la Comissió Europea.

L’entitat organitzadora farà efectiu el pagament del cost del viatge internacional (fins a la quantia màxima del pressupost establert) un cop presentats els documents  justificatius del viatge i de la compra realitzada.

Els voluntaris/es també reben suport personal (mentor) i suport relacionat amb les tasques (supervisor) per part de l’entitat d’enviament i d’acollida abans, durant i després del projecte.

Al finalitzar el projecte els voluntaris/es rebran el Youthpass, certificat que acredita el seu pas pel CES.

Qui pot participar?

Una persona jove de 18 a 30 anys. La persona participant del projecte ha de ser activa, flexible, motivada, creativa i interessada en la participació activa i la implicació personal.

Que cal fer per participar?

1) Preparar una carta de motivació personalitzada pel projecte en anglès (o en la llengua oficial del país de destinació);

2) Preparar el teu currículum en anglès (o en la llengua oficial del país de destinació);

3) Enviar tots dos documents a: info@catalunyavoluntaria.cat  especificant el títol del projecte en el qual t’agradaria participar. 

La FCV enviarà totes les candidatures a l’entitat d’acollida, qui farà la selecció final del/s voluntari/es.

Per a més informació sobre el SVE, pots trucar al 93 412 44 93 o bé, enviar un email a: info@catalunyavoluntaria.cat