Green Seeds

Títol del projecte:  Green Seeds

Organització d’acollida: Szatyor

Durada del projecte: Del mes de març al mes de novembre de 2021. 9 mesos. 

A on: Etyek, Hongria

Vacants: 1 voluntari/a 

Breu descripció:

Szatyor és una entitat que treballa en el desenvolupament de la consciència sobre l’entorn, el medi ambient i l’impacte de l’estil de vida diari i els patrons de consum que tenim.

Organitzen diferents activitats per entendre millor les dificultats i obstacles que tenim, i pensar en solucions pel present i pel futur. Donen espai per tenir des de debat teòric fins a tallers pràctics sobre com plantar menjar orgànic a la ciutat, sobirania del menjar, salut, zero waste, cuina d’estació, etc. Tenen una botiga de menjar orgànic, conjuntament amb servei de càtering amb productes de proximitat i orgànic.

Treballen tant a la ciutat com a zones rurals, adaptant els projectes a les necessitats de les diferents poblacions.

Tasques concretes:

– Donar suport a l’equip de Etyek

– Organitzar i desenvolupar tallers

– Visites d’estudi

– Tallers de cuina

– Activitats d’hort comunitari

– Creació de material audiovisual

La persona voluntària participarà en activitats locals, festivals i esdeveniments. També tindrà espai per desenvolupar projectes propis que tinguin relació amb la temàtica del projecte, així com col·laborar i visitar el projectes que tenen lloc a les zones rurals.

Que s’ofereix al voluntari/a:

La totalitat de les despeses d’allotjament, manutenció, transport local, assegurança mèdica, suport lingüístic i visat (si fos necessari) estan cobertes pel programa Cos Europeu de Solidaritat de la Comissió Europea.

L’entitat organitzadora farà efectiu el pagament del cost del viatge internacional (fins a la quantia màxima del pressupost establert) un cop presentats els documents  justificatius del viatge i de la compra realitzada.

Els voluntaris/es també reben suport personal (mentor) i suport relacionat amb les tasques (supervisor) per part de l’entitat d’enviament i d’acollida abans, durant i després del projecte.

Al finalitzar el projecte els voluntaris/es rebran el Youthpass, certificat que acredita el seu pas pel CES.

Qui pot participar?

Totes les persones residents a Catalunya, d’entre 18 i 30 anys, que no hagin realitzat un CES amb anterioritat, interessades en la temàtica del projecte i amb ganes d’emprendre la gran aventura de ser voluntaris/es europeus.

Que cal fer per participar?

1) Preparar una carta de motivació personalitzada pel projecte en anglès (o en la llengua oficial del país de destinació);

2) Preparar el teu currículum en anglès (o en la llengua oficial del país de destinació);

3) Enviar tots dos documents a: info@catalunyavoluntaria.cat especificant el títol del projecte en el qual t’agradaria participar.

La FCV enviarà totes les candidatures a l’entitat d’acollida, qui farà la selecció final del/s voluntari/es.

Per a més informació sobre el projecte pots enviar un email a: info@catalunyavoluntaria.cat

Amb el suport del programa Cos Europeu de Solidaritat de la Comissió Europea, l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social la Caixa.

*Per la situació actual del Covid-19 les dates del projecte es poden veure modificades.