EuroWorks

Títol del projecte: EuroWorks

Organització d’acollida: Creativity Works

Durada del projecte: 12 mesos (1 setembre 2021 -30 d’agost 2022)

A on: Preston, UK

Vacants: 2

Breu descripció:

Creativity Works Preston és un centre de formació i ocupabilitat per a joves i adults, que prioritza l’aprenentatge alternatiu i experiencial sobre l’educació formal. CWP s’esforça per continuar trobant mètodes alternatius per animar als joves a créixer, a desenvolupar, a aprendre i, finalment, a entrar al món del treball dins de la comunitat o més enllà. A través de les associacions amb empreses locals, dissenyen programes per a la joventut i als adults per tal que puguin adquirir les habilitats necessàries per disposar d’un treball segur i sostingut.

Tasques concretes:

CWP es crea per satisfer les necessitats dels i les joves que ni estudien ni treballen. L’equip professional dona suport a les persones amb la seva educació, formació i creixement personal. L’entitat compte amb un saló de bellesa, un estudi d’enregistrament i una suite d’art i disseny.

Les oportunitats d’aprenentatge basades en el treball, oferint béns i serveis al públic, garanteixen una oportunitat focalitzada per desenvolupar les habilitats necessàries per a la vida més enllà de la universitat.

Actualment ofereixen oportunitats laborals en cinc àrees: música, salut i atenció social, estètica i bellesa, art i disseny; i cinema i mitjans de comunicació. Les persones voluntàries hauran de donar suport i recolzar, segons els seus interessos, dins d’aquest àmbits el desenvolupament i acompanyament dels i les alumnes.

Que s’ofereix al voluntari/a:

La totalitat de les despeses d’allotjament, manutenció, transport local, assegurança mèdica, suport lingüístic i visat (si fos necessari) estan cobertes pel programa Cos Europeu de Solidaritat de la Comissió Europea.

L’entitat organitzadora farà efectiu el pagament del cost del viatge internacional (fins a la quantia màxima del pressupost establert) un cop presentats els documents  justificatius del viatge i de la compra realitzada.

Els voluntaris/es també reben suport personal (mentor) i suport relacionat amb les tasques (supervisor) per part de l’entitat d’enviament i d’acollida abans, durant i després del projecte.

Al finalitzar el projecte els voluntaris/es rebran el Youthpass, certificat que acredita el seu pas pel CES.

Qui pot participar?

Totes les persones residents a Catalunya, d’entre 18 i 30 anys, que no hagin realitzat un CES amb anterioritat, interessades en la temàtica del projecte i amb ganes d’emprendre la gran aventura de ser voluntaris/es europeus.

Que cal fer per participar?

1) Preparar una carta de motivació personalitzada pel projecte en anglès (o en la llengua oficial del país de destinació);

2) Preparar el teu currículum en anglès (o en la llengua oficial del país de destinació);

3) Enviar tots dos documents a: info@catalunyavoluntaria.cat especificant el títol del projecte en el qual t’agradaria participar.

La FCV enviarà totes les candidatures a l’entitat d’acollida, qui farà la selecció final del/s voluntari/es.

Per a més informació sobre el projecte pots enviar un email a: info@catalunyavoluntaria.cat

Amb el suport del programa Cos Europeu de Solidaritat de la Comissió Europea, l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social la Caixa.

*Per la situació actual del Covid-19 les dates del projecte es poden veure modificades.