Transformers: Decepticon

On: Durres, Albània

Quan: Del 22 al 30 de setembre del 2020

Número de participants: 3

Breu resum:
Curs de formació per combatre el discurs d’odi en línia i la propaganda de conflictes a les xarxes socials i als mitjans de comunicació. La formació té l’objectiu de lluitar contra el discurs d’odi i promoure narracions alternatives per a combatre discursos d’odi en línia específicament basats en la nacionalitat, la religió i la procedència ètnica. Els i les participants exploraran diferents maneres de crear espais en línia segurs, perquè els joves puguin debatre sobre el passat, el present i el futur de maneres significatives per tal de facilitar els processos de reconciliació i construcció de la pau.

Properament més informació!

Qui pot participar?
Al curs poden participar totes les persones residents a Catalunya, majors de 18 anys, que siguin o hagin estat líders i treballadors juvenils, membres d’ONG, voluntaris/es en ONG que treballen amb joves, interessats en el tema del curs. Cal tenir un nivell mitjà-alt d’anglès (llengua oficial del curs) que permeti comunicar-se amb els altres participants durant el curs.

Què cal fer per participar? Completa el formulari d’inscripció com a participant.

Donat el límit de places disponibles (3) recomanem enviar la fitxa el més aviat possible.

Les persones seleccionades seran informades i convocades a una reunió preparatòria, la participació en la qual és obligatòria per poder participar al curs, i rebran confirmació per email abans de poder realitzar la compra del seu bitllet. Un cop realitzada la compra del seu bitllet, les persones seleccionades han de fer efectiu el pagament d’una quota de participació de 50€. La FCV fa excepció de la quota de participació amb aquelles persones que realment ho necessiten. Si és el teu cas, no dubtis en comentar-nos-ho.

La totalitat de les despeses d’allotjament, manutenció, materials i transport durant el curs estan cobertes per l’entitat organitzadora gràcies al suport del programa Erasmus+.
L’entitat organitzadora farà efectiu el pagament del cost del viatge internacional (fins a la quantia màxima del pressupost establert per la guia del programa) un cop presentats els documents justificatius del viatge i de la compra realitzada.

En finalitzar el projecte, els participants rebran el Youthpass com a certificat que acredita el seu pas pel curs de formació.

Per a més informació sobre el curs i com participar, pots trucar al telèfon 934124493 o bé enviar un email a projectes@catalunyavoluntaria.cat (Lluc).