Changemaker course

Quan? Del 17 al 25 de novembre del 2019

A on? Zakrzewo, Polònia

Entitat d’acollida i coordinadora: KobieTY

Número de participants: 3

Breu resum:

Changemaker és una formació on participaren joves de Turquia, Nord Macedònia, Portugal, Catalunya, Romania,
Lituània i Polònia). És un projecte basat en valors, passions i somnis, on el participant aprendrà sobre la importància de treballar en grup per la creació d’iniciatives amb l’objectiu de respondre a reptes reals i socials de la seva comunitat local de forma directe.

Objectius del programa:

L’objectiu del projecte és agafar problemes o temes que amoïnin al grup de participants a la seva realitat local, i poder dissenyar accions i iniciatives locals, socials, que puguin adreçar aquestes problemàtiques.

Es treballarà temes com:

-Treball en equip i la millora de les habilitats socials i comunicatives
-Mindfulness, creativitat, escolta activa
-Dotar d’eines al participant que ajudin a planificar el seu propi projecte social

El curs utilitzarà mètodes d’educació no formal incloent presentacions, treballs en grup i jocs. S’estimularà la
participació activa, en el disseny del projecte, el desenvolupament i la realització.

Qui pot participar?

Al curs poden participar totes les persones residents a Catalunya, majors de 18 anys, que siguin o hagin estat líders i treballadors juvenils, membres d’ONG, voluntaris/es en ONG que treballen amb joves, interessats en el tema del curs. Cal tenir un nivell mitjà-alt d’anglès (llengua oficial del curs) que permeti comunicar-se amb els altres participants durant el curs.

Què cal fer per participar?

Completar el formulari d’inscripció fent clic aquí

Donat el límit de places disponibles (3) recomanem enviar la fitxa el més aviat possible.

Les persones seleccionades seran informades i convocades a una reunió preparatòria, la participació en la qual és
obligatòria per poder participar al curs, i rebran confirmació per email abans de poder realitzar la compra del seu bitllet.

Un cop realitzada la compra del seu bitllet, les persones seleccionades han de fer efectiu el pagament d’una quota de participació de 50€.La FCV fa excepció de la quota de participació amb aquelles persones que realment ho necessiten. Si és el teu cas, no dubtis en comentar-nos-ho.

La totalitat de les despeses transport (fins la quantia màxima del pressupost establert per la guia del programa) d’allotjament, manutenció, materials i transport durant el curs estan cobertes per l’entitat organitzadora gràcies al suport del programa Erasmus+.

En finalitzar el projecte, els participants rebran el Youthpass com a certificat que acredita el seu pas pel curs de
formació.

Per a més informació sobre el curs i com participar, pots trucar al telèfon 934124493 o bé enviar un email a info@catalunyavoluntaria.cat (Ana Maria).

Amb el suport del programa Erasmus+ de la Comissió Europea, l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social la Caixa.