Community Centre at Graz

Títol del projecte:  Community Centre at Graz

Organització d’acollida: JUKUS

Durada del projecte: 12 mesos (1 Novembre – 30 d’octubre 2022)

A on: Graz, Àustria

Vacants: 1

Qüestionari a omplir: https://forms.office.com/r/teiCPxakKA

Breu descripció:

El centre comunitari del districte de NaNet ofereix als i les residents del encantador districte de Floß-Lend a Graz un espai per la informació, la participació i la comunitat. És un lloc per a un barri acollidor. La seva àmplia oferta d’activitats està orientada a augmentar la qualitat de vida al barri. L’objectiu principal de NaNet és establir xarxes socials a la comunitat i fomentar el compromís cívic.

S’organitzen diferents activitats per compartir idees, motivar els veïns i veïnes a seguir un estil de vida saludable o promoure la sostenibilitat, per exemple, desenvolupant una xarxa d’intercanvi d’aliments i campanyes contra el malbaratament alimentari;  mantenint de forma conjunta una iniciativa de jardineria comunitària o fomentant una vida sana i activa.

El voluntari/a ajudarà l’equip a organitzar esdeveniments comunitaris, es posarà en contacte amb persones de diferents procedències i de diferents generacions i prendrà accions en xarxes de sostenibilitat i compartició d’aliments per reduir el malbaratament d’aliments.

Consulteu el seu lloc de Facebook @NaNetFlosslend perquè pugueu familiaritzar-vos amb el projecte!

Que s’ofereix al voluntari/a:

La totalitat de les despeses d’allotjament, manutenció, transport local, assegurança mèdica, suport lingüístic i visat (si fos necessari) estan cobertes pel programa Cos Europeu de Solidaritat de la Comissió Europea.

L’entitat organitzadora farà efectiu el pagament del cost del viatge internacional (fins a la quantia màxima del pressupost establert) un cop presentats els documents  justificatius del viatge i de la compra realitzada.

Els voluntaris/es també reben suport personal (mentor) i suport relacionat amb les tasques (supervisor) per part de l’entitat d’enviament i d’acollida abans, durant i després del projecte.

Al finalitzar el projecte els voluntaris/es rebran el Youthpass, certificat que acredita el seu pas pel CES.

Qui pot participar?

Totes les persones residents a Catalunya, d’entre 18 i 30 anys, que no hagin realitzat un CES amb anterioritat, interessades en la temàtica del projecte i amb ganes d’emprendre la gran aventura de ser voluntaris/es europeus.

Que cal fer per participar?

1) Preparar una carta de motivació personalitzada pel projecte en anglès (o en la llengua oficial del país de destinació);

2) Preparar el teu currículum en anglès (o en la llengua oficial del país de destinació);

3) Enviar tots dos documents a: info@catalunyavoluntaria.cat especificant el títol del projecte en el qual t’agradaria participar.

La FCV enviarà totes les candidatures a l’entitat d’acollida, qui farà la selecció final del/s voluntari/es.

Per a més informació sobre el projecte pots enviar un email a: info@catalunyavoluntaria.cat

Amb el suport del programa Cos Europeu de Solidaritat de la Comissió Europea, l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social la Caixa.

*Per la situació actual del Covid-19 les dates del projecte es poden veure modificades.