Brand Yourself

Quan? Del 22 al 29 de novembre de 2019

A On? Katowice, Polònia

Entitat d’acollida i coordinadora: Fundacja Rozwoju Społeczeństwa Przedsiębiorczego 

Breu resum:

L’emprenedoria és un important motor per al creixement econòmic i creació d’ocupació. L’esperit emprenedor a més afavoreix a la creació de solucions a nous reptes socials i pot constituir un element important per l’autonomia, creixement personal i benestar dels joves.

Per això el programa vol:

  • Promoure la mentalitat emprenedora i les habilitats dels joves per la via de l’educació formal i no formal, i de l’aprenentatge
  • Promoure l’adquisició, per part de tots els i les joves, d’habilitats digitals per permetre a la joventut explotar completament el seu potencial en un món
  • Promoure el coneixement intercultural entre els

Objectius:

 Els principals objectius de l’intercanvi “Brand Yourself” són:

  • Desenvolupar el pensament crític sobre els mitjans de comunicació;
  • Respectar altres cultures i entorns;
  • Promoure la inclusió social;
  • Promoure els valors fonamentals Europeus, com per exemple la dignitat humana, la igualtat, els drets humans, la tolerància i la no discriminació;
  • Generar la consciència de les relacions humanes;
  • Descobrir la mobilitat internacional juvenil com a mitjà d’aprenentatge i de promotor dels valors

L’intercanvi estarà format per 36 participants de: Polònia, Itàlia, Turquia, Estònia, República Txeca i Catalunya.

Qui pot participar?

 Poden participar totes aquelles persones residents a Catalunya, d’entre 18 a 25 anys, interessades en el tema de l’intercanvi. S’ha de tenir un nivell d’anglès suficient per poder comunicar-se i participar activament en el conjunt d’activitats proposades.

*El límit d’edat pel cap de grup és de 35 anys.

Què cal fer per participar?

Completar el formulari d’inscripció com a participant o com a cap de grup

Donat el límit de places disponibles, recomanem enviar la fitxa el més aviat possible.

Les persones seleccionades seran informades i convocades a una reunió preparatòria, la participació en la qual és obligatòria per poder participar l’intercanvi, i rebran confirmació per email abans de poder realitzar la compra del seu bitllet. Un cop realitzada la compra del seu bitllet, les persones seleccionades han de fer efectiu el pagament d’una quota de participació de 50€. La FCV fa excepció de la quota de participació amb aquelles persones que realment ho necessiten. Si és el teu cas, no dubtis en comentar-nos-ho.

La totalitat de les despeses d’allotjament, manutenció, materials i transport durant el projecte estan cobertes per l’entitat organitzadora gràcies al suport del programa Erasmus+.

L’entitat organitzadora farà efectiu el pagament del cost del viatge internacional (fins a la quantia màxima del pressupost establert per la guia del programa) un cop presentats els documents justificatius del viatge i de la compra realitzada.

En finalitzar el projecte, els participants rebran el Youthpass com a certificat que acredita el seu pas per l’intercanvi.

Per a més informació sobre el projecte i com participar, pots trucar al telèfon 934 12 44 93 o bé enviar un email a info@catalunyavoluntaria.cat (Ana Maria).

Amb el suport del programa Erasmus+ de la Comissió Europea, l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social la Caixa.