Art Mine

Títol del projecte:  Art Mine

Organització d’acollida: ArtMine Cultural Centre

Durada del projecte: 10 mesos (1 setembre – 30 de juny 2022)

A on: Graz, Àustria

Vacants: 1

Formulari a completar, fes clic aquí. 

Breu descripció:

Art Mine és una jove ONG multicultural amb seu a Àustria al servei de l’interès públic i el bé comú. Promou art, cultura, diversitat cultural, interculturalitat i diàleg intercultural. Aquesta organització ha llançat amb èxit la “Torre de les Cançons” (www.towerofsongs.at), una sèrie de concerts mensuals que acull músics nacionals i internacionals.

També ha iniciat el projecte d’art internacional “See the Big Picture” (www.see-the-big-picture.com). A banda de les seves activitats culturals, Art Mine ha acollit i participat en mobilitats Erasmus+, com els intercanvis juvenils, i fins ara ha comptat amb quatre participants del Servei Voluntari Europeu. Organitzen projectes i esdeveniments culturals i educatius per abordar la diversitat, però també per contribuir al desenvolupament de les zones rurals i oferir la possibilitat a tots els grups interessats d’implicar-se.

Tasques concretes:

Busquen una persona voluntària pel seu petit equip i ajudar i donar suport en tots els esdeveniments, exposicions, tallers, etc., alhora que s’aprèn com funciona el centre cultural.

Els i les participants organitzaran activitats culturals, desenvoluparan tallers, formaran part de l’equip local per tal de continuar i organitzar noves activitats pel centre cultural. Formarà part de tot el procés: planificació, organització, desenvolupament, avaluació i difusió.

Que s’ofereix al voluntari/a:

La totalitat de les despeses d’allotjament, manutenció, transport local, assegurança mèdica, suport lingüístic i visat (si fos necessari) estan cobertes pel programa Cos Europeu de Solidaritat de la Comissió Europea.

L’entitat organitzadora farà efectiu el pagament del cost del viatge internacional (fins a la quantia màxima del pressupost establert) un cop presentats els documents  justificatius del viatge i de la compra realitzada.

Els voluntaris/es també reben suport personal (mentor) i suport relacionat amb les tasques (supervisor) per part de l’entitat d’enviament i d’acollida abans, durant i després del projecte.

Al finalitzar el projecte els voluntaris/es rebran el Youthpass, certificat que acredita el seu pas pel CES.

Qui pot participar?

Totes les persones residents a Catalunya, d’entre 18 i 30 anys, que no hagin realitzat un CES amb anterioritat, interessades en la temàtica del projecte i amb ganes d’emprendre la gran aventura de ser voluntaris/es europeus.

Que cal fer per participar?

1) Preparar una carta de motivació personalitzada pel projecte en anglès (o en la llengua oficial del país de destinació);

2) Preparar el teu currículum en anglès (o en la llengua oficial del país de destinació);

3) Enviar tots dos documents a: info@catalunyavoluntaria.cat especificant el títol del projecte en el qual t’agradaria participar.

La FCV enviarà totes les candidatures a l’entitat d’acollida, qui farà la selecció final del/s voluntari/es.

Per a més informació sobre el projecte pots enviar un email a: info@catalunyavoluntaria.cat

Amb el suport del programa Cos Europeu de Solidaritat de la Comissió Europea, l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social la Caixa.

*Per la situació actual del Covid-19 les dates del projecte es poden veure modificades.