ACT

Títol del projecte:  ACT

Organització d’acollida: ACT Volunteering Centre

Durada del projecte: 11 mesos (1 juliol 2021 – 30 de maig 2022)

A on: Craiova, Romania

Vacants: 2

Breu descripció:

ACT és una ONG activa a la ciutat de Craiova, a la regió d’Oltenia de Romania. La missió ACT és desenvolupar, implementar i donar suport a la joventut amb programes de desenvolupament, construït al voltant dels conceptes d’aprenentatge permanent, mobilitat i associacionisme. ACT treballa per potenciar els i les joves a participar activament a la societat per millorar la seva pròpies vides. L’objectiu és establir una base de moviment comunitari la implicació positiva de joves en la resolución problemes que els afecten, tractant-los com recursos, no com problemes.

Tasques concretes

Ajusteu ldesenvolupeu noves millors pràctiques oferint-les

  • Implementació amb metodología d’ACT de tres programes relacionades amb esports, cultural i sostenibilitat, amb el suport de la comunitat local.
  • Desenvolupar activitats educacionals amb instituts, centres i escoles locals: tallers, xerrades, etc.
  • Realitzar campanyes per promoure el voluntariat, la participació i ciutadania activa, la mobilitat internacional i la interculturalitat.

Que s’ofereix al voluntari/a:

La totalitat de les despeses d’allotjament, manutenció, transport local, assegurança mèdica, suport lingüístic i visat (si fos necessari) estan cobertes pel programa Cos Europeu de Solidaritat de la Comissió Europea.

L’entitat organitzadora farà efectiu el pagament del cost del viatge internacional (fins a la quantia màxima del pressupost establert) un cop presentats els documents  justificatius del viatge i de la compra realitzada.

Els voluntaris/es també reben suport personal (mentor) i suport relacionat amb les tasques (supervisor) per part de l’entitat d’enviament i d’acollida abans, durant i després del projecte.

Al finalitzar el projecte els voluntaris/es rebran el Youthpass, certificat que acredita el seu pas pel CES.

Qui pot participar?

Totes les persones residents a Catalunya, d’entre 18 i 30 anys, que no hagin realitzat un CES amb anterioritat, interessades en la temàtica del projecte i amb ganes d’emprendre la gran aventura de ser voluntaris/es europeus.

Que cal fer per participar?

1) Preparar una carta de motivació personalitzada pel projecte en anglès (o en la llengua oficial del país de destinació);

2) Preparar el teu currículum en anglès (o en la llengua oficial del país de destinació);

3) Enviar tots dos documents a: info@catalunyavoluntaria.cat especificant el títol del projecte en el qual t’agradaria participar.

La FCV enviarà totes les candidatures a l’entitat d’acollida, qui farà la selecció final del/s voluntari/es.

Per a més informació sobre el projecte pots enviar un email a: info@catalunyavoluntaria.cat

Amb el suport del programa Cos Europeu de Solidaritat de la Comissió Europea, l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social la Caixa.

*Per la situació actual del Covid-19 les dates del projecte es poden veure modificades.