• Formació per a formadors “Understanding and Working with Conflict”

  De l’11 al 18 de març la Fundació Catalunya Voluntària va acollir la formació per a formadors ‘Understanding and Working with Conflict’, reunint a un grup de 25 persones provinents de 16 països diferents: Albània, Alemanya, Armènia, Bòsnia i Hercegovina, Catalunya, Croàcia, Finlàndia, Geòrgia, Moldàvia, Polònia, Regne Unit, Rússia, Sèrbia, Turquia i Ucraïna.       […]

  Continue reading
 • Volunteering for Peace

  Del 12 al 19 de desembre 2015, la FCV va ser l’entitat amfitriona de la darrera formació de la xarxa internacional ‘Peace Bag for EuroMed Youth’, a la ciutat mediterrània de Vilanova i la Geltrú.

  Continue reading
 • Personal Branding 4EUth Entrepreneurship

  Aquestes fotografies van ser preses durant el Intercanvi Juvenil “Personal Branding 4EUth Entrepreneurship” que va tenir lloc a Vilanova i la Geltrú, Barcelona, del 1 al 9 d’agost 2015.

  Continue reading
 • Learn Through Volunteering: What and How?

  Aquestes fotografies van ser preses durant el Curs de Formació Internacional “Learn Through Volunteering: What and How?” que va tenir lloc a Vilanova i la Geltrú, Barcelona, del 16 al 23 de maig 2015.

  Continue reading
 • Intercanvi Juvenil – Writing Stories by the Sea

  Aquestes fotografies van ser preses durant l’Intercanvi Juvenil “Writing Stories by the Sea” que va tenir lloc a Vilanova i la Geltrú, Barcelona, del 9 al 16 d’agost 2014.

  Continue reading
 • Personal Branding 4EUth Employment

  Aquestes fotografies van ser preses durant l’Intercanvi Juvenil “Personal Branding 4EUth Employment” que va tenir lloc a Vilanova i la Geltrú, Barcelona, entre el 30 de juliol i el 6 d’agost 2014.  

  Continue reading
 • 360º Peace in Media

  Les fotografies d’aquesta galeria són el resultat del treball col•lectiu dels joves, que van utilitzar la fotografia com a mitjà d’expressió de conceptes relacionats amb la consolidació de la pau. Aquestes fotografies van ser preses durant el Curs de Formació: 360º Peace in Media que va tenir lloc a Barcelona entre el 2 i el […]

  Continue reading