Formacions locals

Tu també pots participar!

Des de la Fundació Catalunya Voluntària assessorem de forma directa als joves catalans per poder realitzar, desenvolupar i/o participar en programes de formació, intercanvi i de voluntariat a nivell europeu, una tasca avalada per més de 13 anys d’experiència en projectes europeus i principalment en temes de voluntariat internacional.

Sessions Informatives

Cada dimecres a les 17h a la seu de la FCV. Informa’t sobre les diferents oportunitats i projectes europeus i locals que et podem oferir: Servei Voluntari Europeu, Intercanvis Juvenils, Formacions, entre d’altres.

*Cal confirmar assistència.

Sessions Europass

Formacions mensuals per aprendre a com preparar un bon currículum i una bona carta de motivació per la recerca d’oportunitats europees, i en especial, pel Servei Voluntari Europeu.

Com ser un bon cap de grup?

Formació orientada a tots els joves que tenen interès a assumir responsabilitat com a cap de grups en Intercanvis Juvenils. Per conèixer i entendre millor el paper del monitor en qualsevol activitat educativa, així com les competències específiques que són importants desenvolupar: construir confiança, motivar, prendre decisions encertades, entre d’altres.

Càpsula formativa sobre voluntariat

Amb l’objectiu de comprendre millor el significat del voluntariat, els seus beneficis i la seva estreta relació, d’una banda, amb el desenvolupament social, humà i econòmic i, d’una altra, amb la dignitat humana, i els drets i llibertats de les persones.

Educació no reglada pel desenvolupament

Formació per entendre el concepte de l’educació no formal, i treballar-hi de forma directe, desenvolupant i pràcticant mètodes útils per l’aprenentatge.

Consulta el calendari de les properes sessions!